Marmaris de cehennemi yaşıyor! 1 kişi hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 29 Temmuz 2021 Perşembe 11:13 pm - Güncelleme: 17 Ağustos 2022 Çarşamba 10:49 am

Muğla’nın Marmaris ilçesinde geçen ay orman yangını çıkan bölgeye yakın bir bölgede yangın başladı. Olay yerine Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı kara ve hava araçları sevk edildi. Yangının Marmaris’in Siteler ve Armutalan mahalleleri arasında çıktığı belirtiliyor.

Türkiye 2 gündür yangın felaketiyle karşı karşıya. Dün başlayan ve etkileri hala devam eden yangınları söndürme çalışmaları devam ediyor.  Bodrum’un Güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Kocaeli, Kütahya ve Muğla’da da başlayan yangınlarla beraber Türkiye’de şu an 11 il alevlere teslim olmuş durumda. Meydana gelen yangınlarda şimdiye kadar 4 kişi hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı, “Derhal soruşturma başlatılmış olup, yangın tüm yönleriyle ve titizlikle incelenmektedir” açıklaması yaptı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Marmaris’teki yangında 1 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Pakdemirli, “Marmaris’te maalesef bir canı, vatandaşımızı kaybettik. Başımız sağ olsun. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Tuncay Mollaveisoğlu skandalı açıkladı: Yangın söndürme işleri 2019 yılında özelleştirildi

SON DURUM

TELE 1 Ege Bölge Temsilcisi, Tuncay Mollaveisoğlu’nun aktardığı son dakika bilgisine göre, yangın büyümeye devam ediyor.

Mollaveisoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Son bilgi; Marmaris yangını Orhaniye Kızkumuna ve Turgut şelalesine ulaştı… Orhaniye mahallesi tamamen boşaltıldı.”