Marmaray’da trajikomik hata!

Yayın tarihi: 27 Mart 2019 Çarşamba 1:35 pm - Güncelleme: 27 Mart 2019 Çarşamba 1:35 pm

‘Asrın projesi’ diye açılışı yapılan Marmaray’da trajikomik bir hata ortaya çıktı. Marmaray’ın camlarına uyarı amacıyla yapıştırılan stickerların hepsinde yazım hatası yapıldığı görüldü.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 12 Mart tarihinde açılışını yaptığı Marmaray’ın Gebze-Halkalı hattında  yaşanılan sıkıntılar devam ediyor. Sık sık arıza veren Marmaray’da bu sefer camlarına yapıştırılan ve yolcuların diğer bir yolcuğu rahatsız etmemesi gerektiğini belirten uyarı stickerlarında yazım hatası yapıldığı görüldü. Marmaray’da trajikomik

Gebze-Halkalı Banliyö Hattı açıldı ama en önemli hastanelere durak konmadı

bir hataLütfen Diğer Yolcuları Rahatsız Edecek Şekilde YAYILARAK OTURMAYANIZ‘ şeklinde uyarı stickerlarının yapıştırıldığı Marmaray’da ‘OTURMAYINIZ’ yazılması gereken kelimenin ‘OTURMAYANIZ’ şeklinde yazıldığı görüldü. Sosyal medyada bir çok kullanıcının yazım hatasını İstanbul Büyük Şehir Belediye Beyaz Masa’ya bildirmesine rağmen Beyaz Masa’nın durumu sadece ‘@Marmaraytcdd’ adlı hesaba ilettiği görüldü.  Yazım hatasının düzeltilmediği ve Marmaray’da hatalı stickerların kaldırılmadığı görüldü.

 

Marmarat yazım hatası

Marmaray karaya oturdu… ‘Bu nasıl bir mühendislik!’