Marius Sumudica istifadan döndü!

Yayın tarihi: 13 Şubat 2021 Cumartesi 11:01 am - Güncelleme: 13 Şubat 2021 Cumartesi 11:01 am

Çaykur Rizespor teknik direktörü Marius Sumudica’nın, B.B. Erzurumspor yenilgisi sonrası istifa kararı aldığı ancak, futbolcuların kendisini ikna etmesi sonrası bu kararından vazgeçtiği öğrenildi.

Süper Lig’in 25. haftasında B.B. Erzurumspor’a 2-0 mağlup olan Çaykur Rizespor’da, maç sonu oldukça harketli dakikalar yaşandı.

Yayıncı kuruluş beIN Sports; takımın teknik direktörü Marius Sumudica’nın soyunma odasında istifa kararı aldığını ancak Çaykur Rizesporlu futbolcuların kendisini ikna etmesi sonrasında bu kararından vazgeçtiğini söyledi.

Öte yandan karşılaşma sonunda fenalaştığı belirtilen Sumudica’nın, yapılan doktor kontrolü sonrasında durumunun iyi olduğu açıklandı.

Sezona Gaziantep FK teknik direktörü olarak başlayan Marius Sumudica, sürekli olarak medya aracılığıyla yönetime mesaj göndermeye çalışması neticesinde 17. haftada görevinden alınmıştı. Türkiye’den ayrılmak istemediğini ağlayarak açıklayan Rumen futbol adamı, 4 hafta önce bir başka Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’un başına geçti. Karadeniz ekibiyle 4 maça çıkan Sumudica, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde edebildi.