Mardin’de kadın cinayeti! Doğum yapan kadın taburcu olduğu gün vahşice katledildi

Yayın tarihi: 22 Ocak 2024 Pazartesi 2:03 pm - Güncelleme: 22 Ocak 2024 Pazartesi 2:03 pm

Türkiye’de kadın katliamlarına her gün bir yenisi ekleniyor. Kadın cinayeti haberi bu kez de Mardin’in Artuklu ilçesinden geldi. Cuma günü doğum yapan ve dün hastaneden taburcu olan 25 yaşındaki Vatfa Ecevit evli olduğu Şiyar Ecevit tarafından defalarca bıçaklanarak katledildi.

Kadın cinayetlerinin sıklıkla gündeme geldiği Türkiye’de bir kadın daha cinayete kurban gitti. Mardin’de yeni doğum yapan 25 yaşındaki kadın katledildi.

Cuma günü Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doğum yapan ve yakınları tarafından Behiye ismi ile anılan Vatfa Ecevit, dün taburcu edildi. Evine dönen genç kadın henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı 28 yaşındaki eşi Şiyar Ecevit tarafından defalarca bıçaklanarak ağır yaralandı. Şiyar Ecevit, daha sonra durumu yakınlarına haber verdi. İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Şiyar Ecevit gözaltına alınırken, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Vatfa Ecevit, kurtarılamadı. Vatfa Ecevit’in cenazesi, otopsi için hastane morguna götürüldü.

kadın cinayeti

Mardin’de yeni doğum yapan 25 yaşındaki kadın katledildi.

Manisa’da kadın cinayeti! Eski sevgilisini tabancayla katledip canına kıydı

 

 

Kaynak: TELE1