Mardin’de iki araç çarpıştı: 4 kişi hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 19 Mart 2022 Cumartesi 5:07 pm - Güncelleme: 19 Mart 2022 Cumartesi 5:07 pm

Mardin’de iki ticari araç kafa kafaya çarpıştı, 3’ü olay yerinde, 1’i hastanede olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Mardin’in Yeşilli ve Ömerli ilçeleri arasındaki Hop Geçidi’nde iki ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Karın yoğun bölgede kaza sonucu araçlarda bulunan 3 kişi yaşamını yitirirken, 6 kişi de yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarıyla kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Jandarma yolda güvenlik önlemi aldı, sağlık ekibi de yaralıları olay yerindeki müdahalenin ardından ambulanslarla Mardin Devlet Hastanesi’ne götürdü. Hastanede, yaralılardan birisi daha kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza yerinde yaşamını yitiren 4 kişinin cenazeleri ise otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili jandarmanın incelemesi sürüyor.

ÖLEN ZELİHA’NIN YARIN DÜĞÜNÜ VARMIŞ

Mardin’de 2 hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada hayatını kaybeden 4 kişiden biri olan Zeliha Balamur’un (32) nişanlı olduğu, yarın Midyat ilçesinde düğününün olacağı öğrenildi. Balamur’un bu geceki kına gecesi için ailesi ile birlikte Midyat’a gittikleri belirtildi. Kazada ölenlerden birinin de Zeliha Balamur’un kuzeni Leyla Balamur olduğu belirlendi.

Bolu Dağı Tüneli’ndeki zincirleme kaza İstanbul yolunu kapattı