Mardin’de aynı güzergahtaki üç ayrı kazada üç çocuk hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 8 Nisan 2024 Pazartesi 12:11 pm - Güncelleme: 8 Nisan 2024 Pazartesi 12:12 pm

Mardin’de İpekyolu’nda aynı güzergahta iki günde üç farklı kaza meydana geldi. Kazalarda üç çocuk hayatını kaybetti, sekiz kişi yaralandı.

Mardin’in Nusaybin ilçesi Uluslararası İpekyolu’nda dünden bugüne meydana gelen üç ayrı kazada üç çocuk hayatını kaybetti, sekiz kişi yaralandı.

DÜN İKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Dün, seyir halinde olan plakası belirlenemeyen tır ile otomobil çarpıştı. Kazada 3 yaşındaki Şerzan Botan A. hayatını kaybederken, Mehmet Esir A., Helin A., Berivan A. ve Alan Berken A. yaralandı. Aynı güzergahta seyir halinde olan ve plakası belirlenemeyen otomobil su birikintisine girip şarampole devrildi. Kazada 1 aylık bebek Yiğit Efe B. hayatını kaybederken, Ferhat B., Zeynep B., Aslan Efe B. ve Meliha B. yaralandı.

BUGÜN DE AYNI YOLDA KAZA

Bugün ise, sabah saatlerinde aynı güzergahta sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilmeyen tır çocuğa çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından 12 yaşındaki çocuğun cansız bedeni Nusaybin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazalar ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bayram tatilinin acı tablosu! İki günde bin 223 kaza, 12 can kaybı

Kaynak: İHA