Mardin Devlet Hastanesi’nde doktor çifte, istedikleri raporu vermediler diye saldırdılar!

Yayın tarihi: 3 Temmuz 2019 Çarşamba 1:58 pm - Güncelleme: 3 Temmuz 2019 Çarşamba 1:59 pm

Mardin Devlet Hastanesi’nde görevli doktor çift Ayşe ve Davut Sakız, rapor vermedikleri iki kişi tarafından cadde ortasında saldırıya uğradı. Hastanede kaldırılan çiftin şikayeti üzerine iki kişi gözaltına alındı.

olay, öğle saatlerinde, Artuklu ilçesinde meydana geldi.

Mardin Devlet Hastanesi endokrin bölümünde görevli uzman doktor Davut Sakız ve eşi enfeksiyon uzmanı Ayşe Sakız, otomobillerini park edip indi.

İzmir’de doktor ve öğretmene şiddet!

Bu sırada, 10 gün önce hastaneye gelen, Davut Sakız’ın muayene ettiği ancak tahlil sonuçlarında bulguya rastlamadığı için rapor verilmediği Cebrail B. ve ismi öğrenilemeyen kişi otomobilden inip çifte saldırdı.

Yaralanan çift, hastanede tedaviye alınırken, ekipler Cebrail B. ve yanındaki kişiyi gözaltına aldı.

Sağlık çalışanları saldırıyı kınadı
Yaralı doktorları hastanede ziyaret eden ve saldırıya tepki gösteren Mardin Sağlık Müdürü Saffet Yavuz şunları söyledi: “Şu anda nekroloji uzmanımızın kafa ve yüzüne çeşitli darp ve kesi izleri mevcut. Yine intaniye uzmanımızın vücudunun çeşitli bölgelerinde darp izleri mevcut. Savaşta bile dokunulmazlığı olan hekim arkadaşlarımızın can güvenliği yoktur. Bizler sadece yaşatmak için, insanlarımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek için eğitim alıyoruz.”