Marca, Arda Güler’i manşetine taşıdı: Ronaldo’ya meydan okuyor

Yayın tarihi: 22 Haziran 2024 Cumartesi 3:49 pm - Güncelleme: 22 Haziran 2024 Cumartesi 3:50 pm

İspanyol spor gazetesi Marca, A Milli Takım’ın yıldız oyuncusu Arda Güler‘i manşetine taşıdı. Gazete, Güler için “Cristiano’ya meydan okuyor” başlığını attı.

Türkiye A Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu’nun ikinci maçında bugün TSİ 19.00’da Portekiz ile kozlarını paylaşacak. Turnuvaya Gürcistan karşısında alınan 3-1’lik galibiyetle başlayan Milliler, Dortmund’da oynanacak zorlu karşılaşmadan puanla dönmeyi hedefliyor.

İspanya’nın önde gelen spor gazetelerinden Marca, kritik maç öncesinde A Milli Takım’ın yıldız oyuncusu Arda Güler’i manşetine taşıdı. Gazetenin ilk sayfasında yer alan haberde, Güler ile Portekiz’in emektar yıldızı Cristiano Ronaldo’ya yer verildi. Marca, Güler için “Cristiano’ya meydan okuyor” başlığını attı.

Marca İki takımın grup liderliği için Dortmund’da sahaya çıkacağı maçta jenerasyonlar arası bir düello yaşanacağını yazdı.

Güler (19 yaş 114 gün), Gürcistan’a attığı harika golle Cristiano Ronaldo’yu (2004; 19 yaş 128 gün) geride bırakarak Avrupa Şampiyonası tarihinde çıktığı ilk maçta gol atan en genç oyuncu oldu.

ARDA: BANA GÜVENEN İNSANLARI MUTLU ETMEK İSTİYORUM

Gazete Arda Güler ile yaptığı röportajda, “Genç Türk, Avrupa Şampiyonası’ndaki ilk maçında hayal kırıklığına uğratmadı” dedi.  “Türkiye, tıpkı Real Madrid gibi, ellerinde ne olduğunu biliyor.

MARCA: ARDA’YI FARK EDİYORSUNUZ

Oyuncuyu çevreleyen her şeyle ilgileniyorlar. Medyanın sorularıyla yüzleşmek için hala çok genç olduğuna inanıyorlar” diyen Marca gazetesi kamp ziyaretindeki gözlemlerini şöyle aktardı:

“Antrenman sahasına adımınızı atar atmaz Arda Güler’in neyi temsil ettiğini ve takım arkadaşlarının ona nasıl davrandığını fark ediyorsunuz. Alman kasabasındaki futbol okulunda sahada en son görülenlerden biriydi. Sakin görünüyordu, sakin bir tempoyla ve takım arkadaşlarından birinin yanında, onun talimatlarını dinliyordu.”

ANCELOTTİ’DEN TELEFON

Marca, Arda Güler’in “Bu şekilde devam etmek ve bana güvenen tüm insanları mutlu etmek istiyorum. Daha fazlasını isteyemem. Aldığım mesajlar benim için çok önemliydi. Madrid çok özel bir yer” sözleriyle kısa bir açıklama yaptığını belirtti. Arda Güler ayrıca, hocası Carlo Ancelotti’nin kendisine maçtan önce başarı dilediğini “Carlo maçtan önce bana bir mesaj gönderdi ve başarı diledi” sözleriyle ifade etti.

Arda Güler Portekiz’e karşı sahada olacak mı? Montella açıkladı

 

Kaynak: HABER MERKEZİ