Mansur Yavaş’tan ‘senet’ iddialarına yanıt: İftira ve provokasyon

Yayın tarihi: 11 Mart 2019 Pazartesi 1:17 pm - Güncelleme: 11 Mart 2019 Pazartesi 1:23 pm

Hakkında çıkan ‘senet’ haberlerine ve AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in açıklamalarına değinen Mansur Yavaş “Biz projelerimizle ve Ankara için yapacaklarımızla buradayız. İnanıyoruz ki bize yönelik iftiralara ve provokasyonlara en güzel cevabı Ankaralı hemşehrilerimiz sandıkta verecektir. Yarın her şeyi açıklayacağım” dedi.

İktidara yakın bir gazete CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı için “Sahte senetten tazminat cezası aldı” iddiasının yer aldığı bir habere yer vermiş, bu haberle ilgili konuşan AKP Sözcüsü Ömer Çelik ise “Açıklama bekledik gelmedi. Ne Mansur Yavaş ne CHP iddialara yanıt verdi. Biz inceledik ve vardığımız sonuçlar bu şekilde vahim bir tabloyu ortaya koyuyor. CHP’nin ve Mansur Yavaş’ın suskunluğunu da vatandaşımızın takdirine arz ediyoruz” demişti.

MANSUR YAVAŞ’TAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

İddialarla ilgili konuşan Yavaş, “Biz projelerimizle ve Ankara için yapacaklarımızla buradayız. İnanıyoruz ki bize yönelik iftiralara ve provokasyonlara en güzel cevabı Ankaralı hemşehrilerimiz sandıkta verecektir. Yarın her şeyi açıklayacağım” dedi.