Mansur Yavaş’tan Melih Gökçek’e ‘fıskiye’ göndermesi

Yayın tarihi: 19 Mart 2024 Salı 10:33 pm - Güncelleme: 19 Mart 2024 Salı 10:33 pm

Haber: Özlem Aktürk

ABB Başkanı Mansur Yavaş Polatlı İçme Suyu Hattı Açılış Töreni’nde, “Kimileri var atıl havuzlara, fıskiyelere, çöp projelere para harcar, halkın asıl ihtiyaçlarını görmez, hayali projeler peşinde koşar. Kimileri de çıkar, tüm engellemelere rağmen yolları kilometrelerce yara yara Polatlı’ya temiz suyu getirir, bu suyu halkına kana kana içirir” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mansur Yavaş, Polatlı’da ‘İçme Suyu Hattı Açılış Töreni’nde konuştu. Yavaş projenin ilerleme sürecini anlattı. Projenin belediye meclisinde bekletildiğini söyleyen Yavaş, “Eğer Polatlı suyunun kredisini Belediye Meclisi’nde bekletmeselerdi, Polatlı halkı temiz suya 9 ay önce kavuşmuş olacaktı ve şu anda bu suyu içiyor olacaktı. Eğer siyasi yaşamlarını değil, halkı düşünselerdi, belediyemiz de daha uygun bir kredi bulmuş, kamu kurumu zarara uğramamış olacaktı” diye konuştu.

“30 YILDIR AKLINIZ NEREDEYDİ?”

Mansur Yavaş’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle oldu:

-Polatlı’ya temiz suyu biz getirdik. Halkın çilesini biz gördük. Siz halka pahalı su satıp, pahalı bilet satıp oradan aldığınız paraları çöp projelere yatırırken Polatlı halkı su çilesi çekiyordu. Siz kavşaklara dinozor heykeli dikip atıl havuzlar yaparken, Polatlı halkı sizden bu projeyi istiyordu. 30 yıldır aklınız neredeydi? Biz daha gelmeden önce söz verdik, geldik ve sözümüzü tutuyoruz. Hem de size rağmen tutuyoruz. Tüm engellemelerinize rağmen tutuyoruz. Şimdi rahatsız olmaya hakkınız yok. Bana, ‘Bu dönemde yaptığın en büyük proje ne’ derlerse, Polatlı’ya su getirmek diyeceğim.

-Kimileri var; atıl havuzlara, fıskiyelere, çöp projelere para harcar, halkın asıl ihtiyaçlarını görmez, hayali projeler peşinde koşar. Kimileri de çıkar, tüm engellemelere rağmen yolları kilometrelerce yara yara Polatlı’ya temiz suyu getirir, bu suyu halkına kana kana içirir. İşte, bizim farkımız budur. İşte, gerçek Belediyecilik budur. Öyle bir belediyecilik yaptık ki darda kalan herkesin yanındaydık. Onlar proje adı altında bolca beton diktiler her yere. Eğer şurada bir kavşak eksikse, burada da aç insanlar varsa bırak o kavşak iki sene sonra olsun. Önce oradaki açı doyur.”

Mansur Yavaş’tan rakibi Altınok’a “banka hesabı” göndermesi

Kaynak: HABER MERKEZİ