Mansur Yavaş’tan canlı yayında ‘Ekrem İmamoğlu ile rekabet’ sorusuna yanıt

Yayın tarihi: 23 Mart 2024 Cumartesi 11:59 am - Güncelleme: 23 Mart 2024 Cumartesi 1:15 pm

ABB Başkanı Mansur Yavaş ilerleyen dönemlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile olası bir rekabet sorusuna canlı yayında yanıt verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve CHP ABB adayı Mansur Yavaş, dün akşam (22 Mart) katıldığı Sözcü TV yayınında 2028 cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin “İmamoğlu-Yavaş rekabeti mi olacak?” sorusuna yanıt verdi.

Yavaş şunları söyledi: “Şu anda bunu konuşmak mümkün değil ama kendi yorumunu yapmış. Onlar cumhurbaşkanlığı düşündüğü için az hizmet etmiş diyorlar. Benim hiç öyle açıklamam olmadı. Ben altılı masa karar verirse olur demiştim. Seçimlerde cumhurbaşkanlığı yardımcısı sıfatıyla katıldığımız mitinglerde ben sadece 12,5 gün izinli oldum ve o ay maaşımı da almadım.”

Yavaş, konuşmasının devamında, “O nedenle rekabet olacak falan diye şimdiden herhalde gönülleri öyle istiyor. Bizim aramızda rekabet falan olmaz. Görevde olduğum sürece Ankara için son dakikaya kadar çalışmamı yapacağım. Tek amacım güzel bir isim bırakmak, Ankara’da” ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş, 1999’a gönderme yaparak meydan okudu

Kaynak: TELE1