Mansur Yavaş’tan Ayasofya ziyareti

Yayın tarihi: 2 Ağustos 2020 Pazar 1:42 pm - Güncelleme: 2 Ağustos 2020 Pazar 1:42 pm

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayramda ailesiyle birlikte Trabzon’a gitmeyi tercih etti. Yavaş, Ayasofya Camii’ni de ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayramda Trabzon’daydı ve Ayasofya Camii’ni ziyaret etti. 61saat.com’un haberine göre; ailesiyle şehre geldi ve kafa dinlemek istedi.

SESSİZ SEDASIZ TRABZON’A GELDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş seçildiği günden itibaren her kesim tarafından takdir gören bir yönetim anlayışı sergiliyor. Twitter’da yaklaşık 4 milyon takipçisi olan Mansur Yavaş bayramda Trabzon’daydı. Hem de ailesiyle sessiz sedasız şehre geldi ve kafa dinlemek istedi.

AYASOFYA CAMİİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Mansur Yavaş Trabzon ziyaretinde Ayasofya Camii’ni ziyaret etti. Son dönemde ülkenin gündeminde olan İstanbul Ayasofya’nın cami olması sonrasında bazı kesimler tarafından büyük tartışmalar yaratmıştı. Mansur Yavaş Ayasofya için, “Danıştay’ın Ayasofya ile ilgili verdiği kararın ülkemize, milletimize ve İslâm alemine hayırlı olmasını temenni ediyorum” yorumunda bulunmuştu. Trabzon ziyaretinde de özellikle Ayasofya’yı ziyaret etmesi dikkatlerden kaçmadı. Mansur Yavaş’ı Trabzon’da gören sevenleri de kendisiyle fotoğraf çekildi.