Mansur Yavaş’ı suçlayan Necmettin Kesgin hakkında bir dolandırıcılık davası daha

Yayın tarihi: 27 Mart 2019 Çarşamba 12:17 pm - Güncelleme: 27 Mart 2019 Çarşamba 12:17 pm

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş hakkında çeşitli iddialarda bulanan Necmettin Kesgin’in bir dava dosyası daha ortaya çıktı.

Millet İttifakı tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Mansur Yavaş’la ilgili çeşitli iddialarda bulunan Necmettin Kesgin hakkında dolandırıcılık suçlaması ile bir dava daha olduğu ortaya çıktı. Necmettin Kesgin Necmettin Kesgin

Kesgin, aile fertleri ile birlikte bir şirketi çeşitli tarihlerde usulsüz çek ve senet düzenleyerek borçlandırmakla suçlanıyor.<>

Gazete Duvar’ın haberine göre Ankara’da bulunan, Turanlar İnşaat ve Dekorasyon Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’nin sahibi olan Dursun Turan ile ortak olma vaadi ile yetki belgesi alan Kesgin, şirket çeklerini aile fertlerine ciro etmeye başlayınca mahkemelik oldu.

Binali Yıldırım istedi, Hürriyet röportajı değiştirdi!

Turan, şirketi milyonlarca lira borçlandıran Kesgin hakkında şikayetçi oldu. Turan’ın, şirket adına kesilen çekler ile ilgili 6. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açtığı davada Kesgin’in annesi Caneser Kesgin 90 bin TL ödemeye mahkum oldu. Ancak bu sefer de Kesgin elinde bulundurduğu vekaletname ile feragatname düzenleyerek annesini borçtan kurtardı.

Turan bu kez Kesgin hakkında şikayette bulundu, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 2014/74025 sıra numarası ile yeni bir soruşturma başlattı. Soruşturmada Kesgin’e güveni kötüye kullanma ve dolandırıcılık suçları yöneltiliyor.

necmettin kesgin

necmettin kesgin