Mansur Yavaş’a yapılması planlanan kumpas deşifre oldu!

Yayın tarihi: 7 Ağustos 2019 Çarşamba 7:42 pm - Güncelleme: 7 Ağustos 2019 Çarşamba 10:42 pm

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı iken iktidar tarafından istifaya zorlanan Melih Gökçek, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın çocuk evlerini kapattığını ileri sürmüştü. Gökçek’in paylaşımı üzerine Akit başta olmak üzere iktidar yanlısı yayın yapan ve havuz medya olarak tanımlanan bazı gazeteler Gökçek’in iddiasını sayfalarına taşımıştı.

Yavaş iddianın gerçek olmadığını belediye meclis toplantısında ortaya koydu. Süreci anlatan Yavaş, Gökçek’in ve havuz medyasının yalanlarını çürüttü. Gökçek paylaşımında, “Dilerim çocukların ahı, büyüklerin bedduası sizi helak eder!” diye seslenmişti.

Öte yandan Mansur Yavaş, tasarrufa yönelik tüm çabalarının artarak devam edeceğini “Merak etmeyin tasarrufa, gelir arttırmaya devam edeceğiz. Hafriyatlar, otoparklar, billboardlar bizim olacak. Bu paralarla fakire de yardım edeceğiz, işçi maaşı da artacak, geçmişten kalan borçlar da ödenecek, bütün sözlerimizi de tutacağız.” sözleriyle duyurdu.