Mansur Yavaş ve Tunç Soyer’den Anneler Günü mesajı

Yayın tarihi: 8 Mayıs 2022 Pazar 11:08 am - Güncelleme: 8 Mayıs 2022 Pazar 11:08 am

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı paylaşımda, “Başta şehit anneleri ve hayatını kaybeden anneler olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Her sene Mayıs ayının ikinci Pazar’ında kutlanan Anneler Günü bugün kutlanıyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Anneler Günü için bir paylaşım yaptı. Yavaş paylaşımına “Her adımımızı güvenle atmayı, yolumuzu sevgiyle aydınlatmayı sizden öğrendik. İyi ki varsınız. Başta şehit anneleri ve hayatını kaybeden anneler olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.” notunu düştü.

İçişleri’nden Mansur Yavaş’a yanıt

BİR PAYLAŞIM DA TUNÇ SOYER’DEN GELDİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de Anneler Günü’nü kutladı. Soyer, Belediye’de İş Makinası Operatörü olarak görev alan ve aynı zamanda anne olan Nurcan Özgül Fetah’ın videosunu paylaşarak “Sadece oğlun değil, biz de seninle gurur duyuyoruz Nurcan” dedi. Soyer, “Varlığıyla güç veren, İzmir’imize değer katan tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum” diye ekledi.

Tunç Soyer AKP’li üyeyi canlı yayında fena bozdu