Mansur Yavaş Twitch yayıncısı mı olacak

Yayın tarihi: 6 Ocak 2021 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 5 Ocak 2021 Salı 10:54 pm

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Twitch yayıncısı mı olacak? Sosyal medya üzerinden yaşanan küçük bir diyalog hem tebessüm ettirdi hem de şaşırttı.

Son zamanların dikkat çeken isimlerinden Mansur Yavaş, Twitch yayıncısı olabilir. Birçok oyun severin dahil olduğu ve keyifli zaman geçirdiği Twitch, bu sefer de siyasetin gündemine oturdu. Özellikle de gençlere ulaşma konusunda bu tür sosyal medya platformları çok daha ön planda.

Mansur Yavaş bugüne kadar çok farklı konularla gündeme geldi. Gençlerle buluşmak için yeni yollar deneyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı oldukça keyifli bir yöntem buldu.

Mansur Yavaş

Twitch yayıncısı Pelin “Pqueen” Baynazoğlu için sürpriz

Samimi ve oldukça heyecanlı tepkileriyle dikkat çeken Pelin “Pqueen” Baynazoğlu, Mansur Yavaş tarafından da farkedildi. Kendisinin Twitch üzerinden yaklaşık olarak 1 milyon civarında takipçisi bulunuyor.

Twitch Türkiye’nin en popüler kadın yayıncıları arasından yer alması, aynı zamanda siyasetçilerin de gençlerle buluşmasını sağladı. Twitch üzerinden yaptığı bir yayında Mansur Yavaş’ı sanki programındaymış gibi montajladı. Elbette bu sosyal medyada dakikalar içinde çok büyük bir dikkat çekti.

Mansur Yavaş yapılan montajlı paylaşımı gördükten sonra, “Sevgili Pelin, içeriklerin beni ve ailemi çok eğlendiriyor. Gençlerimizin pozitif enerjisi bizleri mutlu ediyor. Twitch’te bir gün yayınına katılıp chat’e selam vermek isterim” açıklamalarına yer verdi. Mansur Yavaş ile Pqueen arasında yaşanan bu küçük diyalog büyük bir geri dönüş aldı.

Herhangi bir aksilik olmazsa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı kısa bir süre içerisinde platformdaki yerini konuk olarak alacak. Yayın yapıldığında ortaya çıkacak eğlenceli görüntüleri sizlerle paylaşacağız, bizi takipte kalın.