Mansur Yavaş kendisinin ve eşinin mal varlığını açıkladı

Yayın tarihi: 21 Şubat 2024 Çarşamba 9:11 pm - Güncelleme: 21 Şubat 2024 Çarşamba 9:15 pm

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, kendisinin ve eşi Nursen Yavaş’ın mal varlığını açıkladı.

Mevcut ABB Başkanı ve adayı Mansur Yavaş, bugün katıldığı etkinlikte Cumhur İttifakı’nın Ankara adayı Turgut Altınok’un “Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni batırdı” açıklamalarına yanıt verdi. Yavaş, seçim çalışmalarının harcamalarının CHP Ankara İl Başkanlığı tarafından karşılandığını belirterek bütün belediye başkanlarına ve adaylara mal varlıklarını açıklama çağrısı yaptı.

Mansur Yavaş’tan adaylara “mal varlığı” meydan okuması! “Ben bugün açıklıyorum”

MAL VARLIĞINI AÇIKLADI

Kendisinin bugün mal varlığını açıklayacağını belirten Yavaş,  www.mansuryavas.com.tr adresinden kendisinin ve eşi Nursen Yavaş’ın mal varlığını açıkladı

Yavaş çiftinin açıklanan mal varlıkları şu şekilde:

Yavaş, konuşmasında şunları söylemişti:

“Bu seçimde adaylığımızın erken açıklanması nedeniyle Ankara’da biraz afişlerimizi astık. Başladılar ‘Bunların parası nereden geliyor?’ Benim Adım Mansur Yavaş. Bir kuruş belediyenin parası o pankartların içerisinde yok. İl Başkanlığı ödüyor bunun hesabını. İsteyen herkes faturasını inceleyebilir. Ama herkes şeffaf olacak. Bütün seçim harcamalarının hesabını açık açık internetten yayınlayacak. Belediye başkan adayları mal beyanlarını açıklayacak. Ben açıklıyorum bugün. Bütün belediye başkanları, görev yapanlar. Görevi devraldığında serveti neymiş, şimdi serveti ne olmuş bunları açıklayacaklar. Bu halkın parasıdır. Bu hesabı herkes vermek zorundadır.”

Kaynak: TELE1