Mansur Yavaş, itfaiye erinin evliliğine ön ayak oldu

Yayın tarihi: 11 Ağustos 2021 Çarşamba 11:36 am - Güncelleme: 11 Ağustos 2022 Perşembe 10:06 am

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Muğla’daki orman yangınlarını söndürme çalışmalarına katılan itfaiye eri Emre Çivi için ‘online’ kız isteme törenine katıldı.

Türkiye’nin birçok il ve noktasında çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmalarına diğer illerden itfaiye erleri ve yurttaşlar da katıldı.

Ankara İtfaiyesi’nden Emre Çivi ise Muğla’daki yangına müdahale eden itfaiye erlerinden biriydi. Emre Çivi’nin yangınla mücadelede olduğu günlerde gerçekleşen isteme töreninde kendisi ve ailesi yerine kızı ABB Başkanı Mansur Yavaş istedi.

Görüntüleri paylaşan Çivi, “Ben Ankara İtfaiyesinden Emre Çivi. 10 gündür Muğla ilimizdeki orman yangınlarına müdahale için bölgede çalışıyorum. Biz sahada çalışmamızı yaparken benim ve ailem adına canlı yayına katılarak isteme merasimimi gerçekleştiren Sayın @mansuryavas06  Başkanımızın ellerinden öperim” ifadesini kullandı.

Mansur Yavaş ise paylaşımı alıntılayarak, “Gözlerinden öperim Emre. Fedakarlıklarınız için size çok minnettarım. Sana ve Ferhan kızıma bir ömür mutluluklar dilerim. Allah tamamına erdirsin” diye yazdı.

Mansur Yavaş hakkında inceleme izni