Mansur Yavaş ekonomiyi özetledi! “Avans veriyoruz kimse ihalelerimize giremiyor”

Yayın tarihi: 8 Eylül 2022 Perşembe 4:33 pm - Güncelleme: 8 Eylül 2022 Perşembe 4:33 pm

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “İhalemize hiç kimse girmiyor. Avans veriyoruz, önden para verelim, önlerini göremiyor kimse” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu ile Ankara’da kanaat önderleri ve muhtarlarla buluştu. Burada bir konuşma yapan Mansur Yavaş, ekonomideki kötü duruma dikkat çekti. Yavaş, avans verdikleri halde kimsenin önünü göremediği için ihalelere giremediğini söyledi.

Yavaş, “Türkiye’nin ekonomik şartlarını biliyorsunuz. İhalemize hiç kimse girmiyor. Avans veriyoruz, önden para verelim, önlerini göremiyor kimse, demiri bağlayın çimentoyu dökün en azından diyorum ama maalesef 25, 30 ihalede bir kişi giriyor” şeklinde konuştu.

MUHTARLARI KILIÇDAROĞLU’NA ‘ŞİKAYET’ ETTİ

Mansur Yavaş, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı zorunlu tuttuğu muhtar toplantılılarına da gönderme yaptı. Mansur Yavaş, muhtarların kendisinden hizmet talebinde bulunmasından memnun olduğunu belirttikten sonra espri yaparak muhtarı Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘şikayet’ etti.

Yavaş, “Sayın Genel Başkanım, ben de bu muhtarları size şikayet edeceğim. Muhtarlar, köylerine havaalanı istemeye başladılar neredeyse. Kaç yıldır yaptıramadıkları ne varsa iki, üç yılda benden istediler. Helali hoş olsun, gücümüz yettiğince yapacağız tabii ki. İmkan meselesi” şeklinde konuştu.

Mansur Yavaş: Kavganın olmadığı bir Ankara istiyoruz