Mansur Yavaş: Benim en büyük projem Ankara halkını zengin etmek

Yayın tarihi: 23 Ekim 2021 Cumartesi 6:41 pm - Güncelleme: 23 Ekim 2021 Cumartesi 6:41 pm

Mansur Yavaş, Beypazarı’nda yürütülen yatırım çalışmalarını yerinde inceledi. Yavaş, en büyük projesinin Ankara halkını zengin etmek olduğunu söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yatırım çalışmalarını yerinde inceleyerek, vatandaşlarla bir araya geldi. Yavaş, ”Görevde bulunduğum süre boyunca Beypazarı, Nallıhan, Ayaş ve Güdül’ün içme suyu ihtiyacını karşılayacağız. Üreticilere sıvı gübre, ücretsiz silaj ve mazot yardımı yapacağız” dedi.

Mansur Yavaş, Ankara’da arazinin yüzde 97’si boş ve bu oranın da yüzde 50’sinin tarıma elverişli olduğuna değindi. Tarım yeterince desteklenmediği için insanların tarımdan çekildiklerini belirten Yavaş, ”Yeniden tarıma teşvik edeceğiz. En iyi bildikleri işi yaparak zenginleşmelerini sağlayacağız.” dedi. Ayrıca Yavaş, Beypazarı, Nallıhan ve Güdüllü vatandaşlarına su sorununu çözeceklerini söyledi.

Yavaş’a teşekkür eden, Beypazarı Bostancılar Kooperatif Başkanı Ahmet Gencer ise her zaman Mansur Yavaş ile gurur duyduklarını söyledi. Gencer, Yavaş’ın Ankara çiftçilerine destekler verdiğini ve durumu takip ettiklerini belirterek, ”Üretimden çekilmekte olan, ekemeyen, dikemeyen, toprağa küskün insanlar yeniden toprağa dönmeye başladı.” dedi.

CHP’li Öztunç: Erdoğan hayal aleminde geziyor