Özgür Özel: Mansur Yavaş Belediye Meclisi’ni de alınca destan yazacak

Yayın tarihi: 9 Mart 2024 Cumartesi 12:08 pm - Güncelleme: 9 Mart 2024 Cumartesi 12:32 pm

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Ankara Etisgut’ta vatandaşlara seslendi. Özgür Özel “Belediye Meclisi’nde çoğunluk olmayınca eli kolu bağlanıyor. Ama bu kadar işi belediye meclis çoğunluğu yokken yapan Mansur Başkan belediye Meclis çoğunluğunu aldığında destan yazacak.” dedi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Ankara, Etimesgut, Bağlıca’da konuştu. Mitinge Ankara Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu da katıldı. Özgür Özel tüm siyasi düşüncedei vatandaşlardan Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu için oy istedi.

Özgür Özel’in açıklamalarının satır başları şu şekilde:

Büyük bir heyecan var 31 Mart yaklaşıyor yoğun bir program içindeyiz, Mansur Başkanı ben Ankara’da anlatmıyorum, Türkiye’nin dört bir yanında anlatıyorum, Yapıtlıklarını nasıl gönülleri fethettiğini burada söylememe gerek yok. Mansur Başkan 31 Mart’ta Türkiye rekoru kıracak. Ama sadece Mansur Başkan’ın seçilmesi yetmiyor. Belediye Meclisi’nde çoğunluk olmayınca eli kolu bağlanıyor. Ama bu kadar işi belediye meclis çoğunluğu yokken yapan Mansur Başkan belediye Meclis çoğunluğunu aldığında destan yazacak. Sadece Büyükşehir Belediyesi’nde değil ilçe belediyesinde de güçlü olmak lazım. Güçlü olmak için güçlü aday lazım. Erdal Beşikçioğlu burada.

CHP Lideri Özgür Özel TELE1’de gazetecilerin sorularını yanıtlayacak

Bu Erdal Başkan’ı sevmeyen yok bir tek sorunumuz var ankette önde çıkıyor ama, ankette teyze diyormuş ki Vali’ye vereceğim, gençler de diyor ki Behzat abiye vereceğim, Bir görevimiz var onun ismini herkese ezberletmek hepimizin görevi. Şöyle söyleyin o polis akademisinden mezun komiser değil beşikten komiser. O da Etimesgut’ta çok önemli işler yapacak.

Burası adını ahi mesuttan alan Atatürk’ün 1928’de geldiği burada bir numune köy inşa edelim dediği gelişmesini takip ettiği bir yer. Atatürk Etimesgut’un bugünlere gelmesinin talimatını ilk baştan verdi. Şimdi Atatürk’ün emanetine sahip çıkma zamanı. Etimesgut’u geride bıraktılar, yolun bir tarafı gelişmiş bir tarafı mahzun. Herkes Çankaya’ya gidiyor burası mahzun. Burayı bir cazibe merkezi haline getirecek bir anlayışa ihtiyaç var o anlayış da Erdal Başkan’da var, Mansur Başkan da var.

31 Mart seçimlerinde bundan sonra Etimesgut’un yüzünü güldürecek iyi çalışacak ikiliye oy istiyoruz, Muhafazakar, Milliyetçi, Sosyal demokratlardan oy istiyoruz. Biz Etimesgut’ta Türkiye İttifakı’ndan oy istiyoruz.

Kaynak: TELE1