Manchester United’dan eski Fenerbahçeli Kim Min-Jae’ye akıl almaz teklif

Yayın tarihi: 4 Ekim 2022 Salı 10:56 am - Güncelleme: 4 Ekim 2022 Salı 11:00 am

Fenerbahçe’den Napoli’ye transfer olan Kim Min-Jae‘nin talipleri artıyor! Sarı-lacivertlilerden 18 milyon euroya transfer olan Güney Koreli için Manchester United 50 milyon euroyu gözden çıkardı.

Napoli’nin bu yaz serbest kalma bedelini ödeyerek kadrosuna kattığı Kim Min-Jae’nin yükselişi devam ediyor. İngiliz basınında geçen gün çıkan habere göre Tottenham, daha önce de ilgilendiği Güney Koreli savunmacı için harekete geçmişti.

REKOR BEDELİ DUYURDULAR

Daily Mail ise Kim Min Jae’nin yeni talibini ve rekor bonservis bedelini duyurdu. Manchester United, talipleri artmadan önce 50 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödeyip Kim Min-Jae’yi kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

Haberde, Napoli’nin sezon başında Chelsea’ye sattığı Kalidou Koulibaly’nin yerini “sadece” 18 milyon euro ödediği Kim Min-Jae ile doldurduğu ve Koreli oyuncunun Napoli için Koulibaly’den daha kullanışlı bir oyuncu haline gelebileceği ifade edildi.

DEĞERİNİ KATLAYARAK DEVAM EDİYOR!

2021 yılında 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe’ye gelen 25 yaşındaki stoperin o dönemki piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösteriliyordu.

Fenerbahçe’nin eski yıldızı Kim Min-Jae İtalya’daki ilk maçında parladı