Manchester United’dan ayrılmak isteyen Cristiano Ronaldo’ya çılgın teklif

Yayın tarihi: 13 Eylül 2022 Salı 1:02 pm - Güncelleme: 13 Eylül 2022 Salı 1:02 pm

Manchester United’da geçirdiği ikinci döneminde aradığı başarıyı yakalayamayan Cristiano Ronaldo, devre arasında kulüpten ayrılmayı kafasına koydu. Ronaldo’ya Suudi Arabistan’dan büyük bir teklif yapıldı.

Lionel Messi’yle birlikte futbol tarihinin en iyileri arasında başı çeken oyunculardan birisi olan Cristiano Ronaldo’nun kariyeri düşüşe geçti. Yaz aylarında Manchester United’dan ayrılmak için birçok farklı takımla görüşen Portekizli yıldız, istediği teklifi bir türlü alamadı.

Ronaldo, geçtiğimiz sezon Ole Gunnar Solskjaer ve Ralf Rangnick dönemlerinde takımının aldığı kötü sonuçların aksine 24 gollük başarılı bir performans sergilemişti. Ancak bu sezon başında Erik ten Hag ile yeni bir döneme giren Manchester United’da Ronaldo ilk 11’deki yerini kaptırdı.

Yeni doğan oğlunu kaybeden Ronaldo’dan günler sonra ilk paylaşım

GOL VEYA ASİST YAPAMADI

Manchester United’ın öncesi kampına katılmayan Ronaldo, Erik ten Hag yönetiminde çoğunlukla maçlarda sonradan şans buluyor. Bu sezon 7 maçta forma giyen 37 yaşındaki tecrübeli futbolcu yalnızca 2 müsabakaya ilk 11’de başladı ve henüz gol veya asist üretemedi.

ARABİSTAN KULÜPLERİ DEVREDE

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Yaz transfer döneminde kendisine kulüp bulamayan Ronaldo’ya Suudi Arabistan ekibi Al Hilal’den haftalık 2 milyon Euro kazanacağı astronomik bir teklif yapıldığı iddia edildi. Daha önce Al Nasr’ın teklifini reddeden Ronaldo’nun bu teklife ne yanıt vereceği merak ediliyor.

İngiliz The Athletic gazetesine konuşan Suudi Arabistan Futbol Federasyonu başkanı Yasser Al-Misehal, Ronaldo’yu Suudi Arabistan Ligi’nde görmek istediğini belirtti.

Al- Misehal şunları söyledi:

“Büyük bir olumlu geri bildirim getirecek ve herkes için büyük bir haber olacak. Eminim herkes Cristiano Ronaldo’nun başarılarını ve kayıtlarını bilir, aynı zamanda harika bir rol modeli olan bir oyuncu olarak.”

Cristiano Ronaldo bir kez daha tarihe geçti