Manchester United İstanbul’a 7 eksikle geliyor!

Yayın tarihi: 27 Kasım 2023 Pazartesi 8:57 pm - Güncelleme: 27 Kasım 2023 Pazartesi 8:59 pm

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında İstanbul’da temsilcimiz Galatasaray‘a konuk olacak Manchester United, maçta forma giyemeyecek oyuncularını duyurdu. Buna göre, Kırmızı Şeytanlar’da 6 oyuncu sakatlık 1 oyuncu ise akrt cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında Manchester United, Galatasaray’a konuk olacak.

Manchester United, İstanbul’da oynanancak maçtaki geniş kadrosunda yer almayacak isimleri açıkladı. Buna göre, Kırmızı Şeytanlar’da 6 isim sakatlık, 1 isim ise cezalı olması nedeniyle Galatasaray’a karşı oynayamayacak.

Manchester ekibinde Mason Mount, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Jonny Evans, Christian Eriksen ve Casemiro sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak. Marcus Rashford ise kırmızı kart cezalısı olduğu için kadroda yer almayacak.

A Grubu’nda 5. hafta maçları öncesi Bayern Münih 12 puanla liderlik koltuğunda otururken, Kopenhag ve Galatasaray’ın 4’er, son sıradaki Manchester United’ın 3 puanı bulunuyor.

ASLAN EVİNDE ŞEYTANLAR’A HİÇ KAYBETMEDİ

Sarı-kırmızılı ekip, Manchester United ile iç sahada yaptığı 3 maçta da mağlup olmadı.

İki takım, aralarındaki rekabette 4 maçı İngiltere’de, 3 müsabakayı ise İstanbul’da yaptı. Galatasaray, ev sahipliğinde yapılan karşılaşmalarda kalesini gole kapatmayı başardı.

Maçlardan 1’ini 1-0 kazanan sarı-kırmızılılar, diğer ikisini 0-0 beraberlikle tamamladı.

Manchester United maçı öncesi Galatasaray’a iki müjde birden

Kaynak: TELE1