Manchester United-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yayın tarihi: 3 Ekim 2023 Salı 2:08 am - Güncelleme: 3 Ekim 2023 Salı 8:53 am

Galatasaray Şampiyonlar Ligi mesaisinde. A Grubu ilk maçında Kopenhag’la evinde berabere kalan Cimbom, 2. haftada da Manchester United’a konuk olacak. Peki Manchester United-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte o soruların yanıtları…

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında İngiliz devi Manchester United’a konuk olacak. Old Trafford’da şüphesiz Galatasaray’ın en büyük kozu Mauro Icardi olacak. Daha önce Başakşehir’in başında Manchester United’a karşı Şampiyonlar Ligi galibiyeti bulunan Okan Buruk, bu kez Galatasaray’ın hocası olarak zafer istiyor. Başarılı çalıştırıcı, Icardi, Zaha, Kerem ve Tete dörtlüsüyle işi bitirmeye çalışacak. Cimbom’da Hakim Ziyech, sakatlığı nedeniyle Manchester kafilesine dahil edilmedi. Kırmızı Şeytanlar’da stoper Martinez 3 ay yok. Diallo, Mainoo, Bissaka, Shaw, Malacia’nın da oynaması beklenmiyor. Reguilon şüpheli, Sancho kadro dışı. Shaw’ın yokluğunda sol bekte yine, orta saha Amrabat’ı görebiliriz. Affedilen Antony’nin ‘acil butonu’na basılarak, kurtarıcı rolüyle 11’de olması bekleniyor.

MANCHESTER UNITED-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bu akşam Old Trafford’da oynanacak ve saat 22.00’de başlayacak Manchester United-Galatasaray maçı EXXEN’den canlı yayınlanacak. Maçı Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek.

MANCHESTER UNITED-GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA ŞİFRESİZ YAYINLANACAK?

Ayrıca Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda oynanacak ve saat 22.00’de başlayacak Manchester United-Galatasaray maçı Azerbaycan kanalı CBC Sport’tan şifresiz yayınlanacak.

MANCHESTER UNITED-GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11’LER 

Manchester United-Galatasaray muhtemel 11’ler:

Manchester United: Onana, Dalot, Varane, Lindelöf, Amrabat, Casemiro, Mount, Antony, Fernandes, Rashford, Hojlund

Galatasaray: Muslera, Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kaan Ayhan, Torreira, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi