Mame Thiam Fenerbahçe’de

Yayın tarihi: 18 Ağustos 2020 Salı 10:15 am - Güncelleme: 18 Ağustos 2020 Salı 10:15 am

Süper Lig’in yeni sezonu için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, anlaşmaya vardığı Kasımpaşalı futbolcu Mame Thiam’ı Can Bartu Tesisleri’ne getirdi. Ateş emojisiyle birlikte “Fenerbahçe geliyor” paylaşımı yapan kulüp, oyuncuyu kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

 

Fenerbahçe, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda arka arkaya resmi imzaları duyuran sarı lacivertli ekip Kasımpaşalı Mame Thiam ile anlaşmaya vardı. Can Bartu Tesisleri’ne gelen 27 yaşındaki Senegalli golcü Fenerbahçe’ye resmi imzayı attı.

HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

Resmi açıklamadan önce heyecanlandıran bir paylaşım da yapan Fenerbahçe, Twitter hesabından alev emojisiyle birlikte “Fenerbahçe geliyor” ifadelerine yer verdi. Sezonun 6. transferini bitiren sarı lacivertliler daha önce Mert Hakan Yandaş, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Filip Novak ve Barış Sungur transferlerini açıklamıştı.

1.5 MİLYON EURO MAAŞ

Fenerbahçe, Kasımpaşalı Mame Thiam ile anlaştı. Başkan Ali Koç, Senegalli futbolcu ve menajeri Ahmet Bulut ile bir araya geldi. Toplantıya Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Baki ve Mustafa Kemal Danabaş da katılırken 27 yaşındaki deneyimli golcüyle yıllık 1.5 milyon euro karşılığında anlaşıldığı öğrenildi.

OYUNCU VE PARA

Fenerbahçe, Thiam için Kasımpaşa ile de masaya oturacak. Kanarya, Thiam’ın transferi karşılığında mavi- beyazlılara oyuncu artı bir miktar bonservis bedeli önerecek.

10 PUAN KAZANDIRDI

Senegalli futbolcu, geçen sezon 11 gol, 4 asistle Kasımpaşa’ya 10 puan kazandırarak takımının ligde kalmasında önemli rol oynamıştı.