Maltepe’de eski sevgili dehşeti! Evi silahla basıp 2 kişiyi öldürdü

Yayın tarihi: 29 Mart 2023 Çarşamba 7:28 pm - Güncelleme: 29 Mart 2023 Çarşamba 7:28 pm

İstanbul Maltepe’de hakkında uzaklaştırma kararı bulunan 37 yaşındaki Hüseyin Dirlik, eski sevgilisinin babasının evine giderek silahlı saldırıda bulundu. Dirlik’in açtığı ateşte 2 kişi hayatını kaybetti.

Olay, İstanbul’un Maltepe ilçesine bağlı Zümrütevler Mahallesinde dün saat 23:00 sıralarında meydana geldi. DHA’nın aktardığı bilgiye göre, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan 37 yaşındaki Hüseyin Dirlik, eski sevgilisi Tuğba D.’nin babasının evine gitti. Mutfak kapısından eve giren Dirlik, yanında bulundurduğu Tuğba. D.’nin babası ve kardeşiyle tartıştı. Dirlik, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine yanında bulundurduğu silahla baba ve oğlunu vurdu. Dirlik olay yerinden kaçarken, baba ve oğlu hayatını kaybettini.

SEYRANTEPE’DE YAKALANDI

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından Dirlik, Seyrantepe’de yakalanarak gözaltına alındı. Dirlik’in verdiği ifadesinde Tuğba D. ile aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunduğunu söylediği öğrenildi.

Bir aile yakını ise, “Aralarında sorunlar varmış. Evde katliam yapmış. Başsağlığı dilemek için geldim. Baba ve oğlunu vurmuş. İkisi de yaşamını yitirdi” dedi.

Denizli’de şüpheli ölüm! Tüfekle yüzünden yaralalan genç hayatını kaybetti