Yeni Malatyaspor – Antalyaspor maçı tarihe geçti

Yayın tarihi: 19 Şubat 2022 Cumartesi 11:15 pm - Güncelleme: 19 Şubat 2022 Cumartesi 11:17 pm

Süper Lig’n 26. haftasında oynanan Yeni Malatyaspor – Antalyaspor maçı tarihe geçti. Malatyaspor’un Teknik Direktörü Adem Büyük, mücadelenin 55. dakikasında kendini oyuna aldı. Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin ise yedekler arasında yer aldı.

Süper Lig’in 26. haftasında oynanan Yeni Malatyaspor – Antalyaspor maçı ilginç anlara sahne oldu. Ev sahibi takımın teknik direktörü olmadığı için futbolcu Adem Büyük hem oyuncu hem hoca olarak göreve getirilmişti. Karşılaşmayı kenarda takip eden Adem Büyük maçın 55. dakikasında kendini oyuna aldı. Rakip takımın teknik direktörü Nuri Şahin ise kendini Antalyaspor yedekleri arasına yazdırdı.

Sumudica ile yolların ayrıldığı Yeni Malatyaspor Adem Büyük’e emanet!

MAÇIN 55. DAKİKASINDA…

Yeni Malatyaspor teknik sorumlusu Adem Büyük, maçın 55. dakikasında kendini oyuna aldı. Tecrübeli futbolcu takımının 1-0 yenik olduğu anlarda Mustafa Eskihellaç’ı çıkartıp kendini oyuna dahil etti. Sumudica’nın ayrılığı sonrası takımın başına getirilen Adem Büyük böylece teknik direktörlüğe hazırlanmaya başladı…

NURİ ŞAHİN DE KENDİNİ YEDEKLERE YAZDI
Antalyaspor’da da benzer bir durum Nuri Şahin ile yaşanıyor. Hem futbolcu hem teknik sorumlu olarak görev başında bulunan Nuri Şahin, Yeni Malatyaspor maçında kendini yedekler arasına yazdı.