Malatya’da sır olay! Kemikler depremde yıkılan evin temelinden çıktı

Yayın tarihi: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 6:50 pm - Güncelleme: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 6:52 pm

Malatya‘da 10 yıldır kayıp olan Hüseyin Bağatur’un kemikleri, eski eşi Hediye Geçit’in yaptırdığı evin temelinde bulundu. Eski eş Hediye Geçit, sevgilisi olduğu iddia edilen Ali Rıza Türker ve kardeşi Bayram Türker gözaltına alındı.

Malatya’da korkunç bir olay yaşandı. Doğanşehir ilçesinde Hüseyin Bağatur ile eşi Hediye Geçit, 2014 yılının başında anlaşmalı olarak boşandı. Boşanmadan kısa sonra Bağatur birden bire ortadan kayboldu.

Bağatur’un yakınları haber alamayınca kayıp başvurusunda bulundu. Sonuç vermeyen çalışmadan sonra Bağatur’un annesi Zahide Bağatur 2020 yılında oğlunun cinayete kurban gittiğini iddia ederek polise başvurdu. Açılan soruşturmada Hüseyin Bağatur’un eski eşi ve yakınlarının ifadesi alındı.

Soruşturma yeniden sonuçsuz kaldı Bir süre sonra Bağatur’un kemikleri, eski eşi Hediye Geçit’in yeni yaptırdığı evin temelinden çıktı.

 

Malatya’da iş insanı ağaçta iple asılı halde ölü bulundu

KEMİKLERİ DEPREMDE YIKILAN EVİN TEMELİNDEYDİ

Hediye Geçit’in yaptırdığı ev 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremde yıkıldı. Depremin ardından Hüseyin Bağatur’un yakınları Hediye Geçit’in sıklıkla evin olduğu bölgeye gelişini şüpheli buldu ve durumu polise bildirdi. Bu olayın üzerine yeniden açılan soruşturmada ekipler Hediye Geçit’in telefonunu takibe aldı. Halk TV’nin iddiasına göre Geçit’in sevgilisi Ali Rıza Türker ve  kardeşi Bayram Türker ile sık sık görüştüğü anlaşılırken Hüseyin Bağatur’un kaybolduğu 2014 yılında da görüştükleri ortaya çıktı.

Olayın üzerine savcılık kararıyla polisler depremde yıkılan evde köpeklerle arama yaptı. Köpeklerin tepki verdiği yerde Hüseyin Bağatur’a ait olduğu öğrenilen kemikler bulundu.

ESKİ EŞ VE TÜRKER KARDEŞLER TUTUKLANDI

Eski eş Hediye Geçit, Ali Rıza Türker ve Bayram Türker gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Malatya'da 10 yıldır kayıp olan Hüseyin Bağatur'un kemikleri, eski eşi Hediye Geçit'in yaptırdığı evin temelinde bulundu.

Kaynak: DHA