Mal varlıklarına el konulan Eylül Öztürk yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı

Yayın tarihi: 8 Aralık 2023 Cuma 9:54 am - Güncelleme: 8 Aralık 2023 Cuma 9:55 am

Dilan ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından hakkında soruşturma başlatılan ve mal varlıklarına el konulan sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, son dönemde yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı.

Amerika’da 10 evi bulunan Eylül Öztürk, takipçilerinden gelen “O evleri nasıl aldın?” sorusu üzerine  “Evlerin her biri 125 bin dolar. 125 bin dolara Türkiye’de bir araba alırsın anca. Hepsini satsam bir tane büyük ev anca alabiliyorum. Millet 10 tane malikanem var zannediyor. Yıllarca yemedim, içmedim biriktirdim ben tutumlu bir kadınım. Keşke hepsini biriktirip 1 tane büyük ev alsaydım. O zaman bu kadar konuşulmazdı. 10 tane deyince millet bir şey var zannediyor. Amerika’da 100 bin dolara ev alabiliyorsun. İstanbul’da mümkün değil. Anlamıyorlar bunu maalesef.” ifadelerini kullanmıştı.

GÖZAYAŞLARI İÇİNDE ANLATTI

Merkezlerinde çalışan işçileri çıkardıklarından bahseden Eylül Öztürk, Türkiye’deki evini de kapattığını dile getirdi. Fenomen isim bir süre sonra gözyaşlarını tutamadı. Öztürk’ün gözyaşlarına boğulduğu anlar sosyal medyada gündem oldu. Eylül Öztürk hayatının da belgeselini çekeceğini söylemesi dikkat çekti.

Eylül Öztürk ABD’deki evlere ‘tutumla’ sahip olmuş

Eylül Öztürk

Kaynak: TELE1