Mal varlığını açıklayan Turgut Altınok’a neredeyse Ankara babadan miras kalmış!

Yayın tarihi: 15 Mart 2024 Cuma 7:27 pm - Güncelleme: 15 Mart 2024 Cuma 10:10 pm

“Mal bizim değil Allah’ın, hepsi Allah’ın, biz emanetçisiyiz” açıklaması yapan AKP Ankara adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıkladı.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın mal varlığını açıklamasının ardından kendisinin açıklayıp açıklamayacağı yönündeki bir soruya verdiği “Mal bizim değil Allah’ın, hepsi Allah’ın, biz emanetçisiyiz” cevabıyla gündem olan ve “Belediye başkanı olduğumdan beri mal varlığım azaldı” iddiasında bulunan AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıkladı.

Açıklamasında çok sayıda arsa, tarla ve evi olduğu görülen Altınok açıklamasında “Ekte sunduğum tüm mal varlığım ana sütü gibi ak ve helaldir” dedi. Açıklaması şöyle:

“BİZ DÜN NEREDEYSEK BUGÜN DE ORADAYIZ…”

Değerli Hemşehrilerim!

Bir Belediye Başkanı Öncelikle Şeffaf Olmalıdır! Özü Sözü Bir ve DÜRÜST Olmalıdır! Bir Belediye Başkanının Duruşu Olmalıdır ve Bir O Yanda Bir Bu Yanda Bulunmamalıdır! Ne yazık ki mal varlığım üzerinden bir süredir suni gündemler yaratılarak, Başkentimize yapacağımız hizmet ve eserlerin üstünün örtülmeye çalışıldığını; projelerimizi gölgeleme çabasına girildiğini ve en önemlisi SİZ DEĞERLİ ANKARALI HEMŞEHRİLERİMİ İNCİTTİKLERİNİ hissettiğim için mal varlığımı açıklama vakti gelmiştir.

Değerli Ankaralılar!

İçinizde en ufak bir tereddüt olmasın! Ekte sunduğum tüm mal varlığım ANA SÜTÜ GİBİ AK VE HELALDİR…”

Kaynak: TELE1 HABER MERKEZİ