MAK Danışmanlık şirketinden Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan açıklaması

Yayın tarihi: 11 Temmuz 2019 Perşembe 12:01 pm - Güncelleme: 11 Temmuz 2019 Perşembe 12:01 pm

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, yeni kurulacağı iddia edilen partiyle ilgili kamuoyuna açıklama yaptı. “MAK Danışmanlık ismi kullanılarak bazı siyasi partilerin tabanlarının bölündüğü/ kaydığı vs. ifadeler asla bize ait değildir” ifadelerini kullanan Mehmet Ali Kulat,” Yazılı, görsel ve sosyal medyada kendi paylaşımlarımız dışındaki bize atfedilen ifadelerden sorumluluk kabul etmiyoruz” açıklaması yaptı.

Mehmet Ali Kulat, “MAK Danışmanlık tarafından yeni kurulacağı konuşulan siyasi partilerle, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan ile ilgili (toplumsal karşılıkları, oy oranları vs) şu ana kadar yapılmış hiçbir kamuoyu araştırması olmadı. Böyle bir çalışma yaparsak zaten basınla paylaşırız” ifadesini kullandı.

Akşener’den yeni parti yorumu: Çeşitlilik güzel bir şey

Mehmet Ali Kulat, yeni kurulacağı iddia edilen siyasi partiyle ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Kulat, Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı:

“Bize ait değildir”
“İsmim ve yöneticisi olduğum MAK;Danışmanlık ismi kullanılarak bazı siyasi partilerin tabanlarının bölündüğü/ kaydığı vs. ifadeler asla bize ait değildir. Yazılı, görsel ve sosyal medyada kendi paylaşımlarımız dışındaki bize atfedilen ifadelerden sorumluluk kabul etmiyoruz.”

“Çalışma yaparsak basınlar paylaşırız”
“MAK Danışmanlık tarafından yeni kurulacağı konuşulan siyasi partilerle, Sn. Ahmet Davutoğlu ve Sn. Ali Babacan ile ilgili (toplumsal karşılıkları, oy oranları vs.) şu ana kadar yapılmış hiçbir kamuoyu araştırması olmadı. Böyle bir çalışma yaparsak zaten basınla paylaşırız.”