MAK Araştırma Başkanı Akşener görüşmesini anlattı

Yayın tarihi: 8 Ağustos 2022 Pazartesi 3:50 pm - Güncelleme: 8 Ağustos 2022 Pazartesi 3:58 pm

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasındaki “uyuşturucu” kavgası devam ediyor. MAK Araştırma Başkanı Mehmet Ali Kulat, uyuşturucu tartışması hakkında Akşener ile konuştu.

MAK Araştırma Başkanı Mehmet Ali Kulat, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile dün görüştü. Kulat, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile son dönemde uyuşturucu polemiğine giren Akşener ile yaptığı görüşmeyi TELE1’de yayınlanan Betül Begümhan Aydoğan ile Gün Ortası programında anlattı.

AKŞENER: NEDEN KIZDILAR ANLAMADIM

Akşener’in kendisine, ‘Ben Türkiye’de gittiğim dolaştığım şehirlerde son zamanlarda uyuşturucudan mağdur olan çok insan görüyorum’ dediğini aktaran Kulat, “Sayın Akşener, 81 ilin tamamını son iki yıl içinde gezdi, hatta bazılarını ikinci gez geziyor. Görüşmelerinde özellikle Sayın Akşener’e bayanlardan, kadınlardan çok yoğun bir ilgi var. Bu kadınlar çocuklarıyla ilgili uyuşturucu mağduriyetleriyle ve uyuşturucuyla muhatap olma durumlarıyla ilgili çok yoğun şikayetlerde bulunuyorlar. Kendisi de doğal olarak bu konuyla ilgili devletin daha duyarlı olmasını söyleyen bir siyasetçi, hem geçmişte İçişleri Bakanlığı yapmış biri olarak bu işlerin nasıl yapıldığını bilen birisi olarak hassasiyet ortaya koyduğunu söylüyor. ‘Neden buna bu kadar kızdılar onu da anlayamadım’ gibi bir ifade de kullandı.” dedi.

İmamoğlu’ndan Soylu’ya: İşiniz gücünüz film çevirmek