Mahir Ünal kendini trollere siper ederek fotomontaja başladı

Yayın tarihi: 13 Haziran 2020 Cumartesi 1:04 pm - Güncelleme: 13 Haziran 2020 Cumartesi 1:46 pm

Twitter’ın AKtrollerin hesaplarını kapatması sonrası AKP Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CHPnet sisteminin ekran görüntüsünü montajlayarak Twitter’a çağrıda bulundu. Görselin CHP tarafından orjinali paylaşılırken Kaftancıoğlu ise Ünal’a “CHPnet görselini yapanlar iyi keklemişler arkadaşı, yeşil top beyinde hipoksemiye yol açıyor anlaşılan” sözleriyle yanıt verdi.

Sosyal medya şirketi Twitter, AKP gençlik kolları gibi hükümetle bağlantılı aktörlerin propaganda ve hedef gösterme amaçlı kullandığı sahte ve ele geçirilmiş 7 bin 340 hesabı sildi.

Twitter’dan Aktrollere darbe! AKP bağlantılı binlerce hesap kapatıldı

Twitter’ın trol hesapları silmesine tepki göstererek kol kanat geren AKP Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal CHPnet sistemini montajlayarak, ‘bunlar Twitter’ın ilgi alanına girmiyor’ dedi.

Ünal, paylaşımında, “CHPnetadı altında kapalı devre bir sistem üzerinden sosyal ağlardan nöbet usülü itibar suikasti yapanlar kurdukları linç mekanizmaları ile hertürlü dezenformasyonu gerçekleştirenler Twitter’ın ilgi alanına girmiyor.Raporu hazırlayanların kimliği bu durumu açıklıyor” ifadelerini kullandı.

AKP’de FETÖ çatlağı büyüyor! Hedefte Mahir Ünal var…

CHP’Lİ AVCI ORJİNALİNİ PAYLAŞTI

CHP’li Mücahit Avcı ise CHPnet sisteminin orjinal görselini paylaştı:

“AKP’nin Medya ve Tanıtım Başkanı @mahirunal’ın şahsımı hedef göstererek dolaşıma soktuğu montaj görsel üzerine tüm üyelerimiz gibi benim de kullandığım CHPnet sisteminin ekran görüntüsünü herkesin orjinali ve montajını mukayese edebilmesi için paylaşıyorum.”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel de yaptığı paylaşımda görselin montaj olduğunu açıkladı.

AKP’li Ünal’dan Twitter’a tepki: Yasakçı tutum sonuç vermez

Adıgüzel konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:

“Twitter tarafından troll hesapları kapatılan Mahir Ünal, anlaşılan trollük görevini kendi üstlenmiş. Montaj fotoğraflarla CHP’ye ve üyemiz Mücahit Avcı’ya itibar suikasti kuran Mahir Ünal’ı CHP’den özür dilemeye davet ediyoruz. Bu düpedüz yalandır, iftiradır, utanmazlıktır!

“ÜNAL HAKKINDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATACAĞIZ”

Partimizin CHPnet sisteminde üyelerimizin bahse konu görüntüdeki gibi duyuru yayınlama yetkisi olmadığı gibi, tüm hareketlerinin de log kayıtları tutulmaktadır. Orjinal görüntüye de bakıldığında Mahir Ünal’ın paylaşımı amatörce hazırlanmış bir montajdan ibarettir!

CHPnet sisteminden alındığı iddia edilen görüntünün orjinali şu şekildedir. Sahtekarlığı tüm dünyaya ifşa edilen Mahir Ünal yüzü dahi kızarmadan CHP’ye saldırarak kendi pis işlerini gizlemeye çalışmaktadır. Mahir Ünal hakkında hukuki tüm süreçleri de başlatacağımızı duyururuz.”

KAFTANCIOĞLU: YEŞİL TOP BEYİNDE HİPOKSEMİYE YOL AÇIYOR ANLAŞILAN

Ünal’a bir tepki de CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan geldi.

Kaftancıoğlu Ünal’a verdiği yanıtta, “Hahayt! Baş troll olmuş demek isterdim ama sazanlık seviyesine takılmış..CHPnet görselini yapanlar iyi keklemişler arkadaşı, yeşil top beyinde hipoksemiye yol açıyor anlaşılan:) Şaka gibi, hatta şaka:)) Çok güldüm ne diyeyim..” dedi.