MagicBook V 14 : Dünyada Window 11 kurulu gelecek ilk Laptop

Yayın tarihi: 21 Eylül 2021 Salı 9:30 am - Güncelleme: 20 Eylül 2021 Pazartesi 12:56 pm

Dünyada Window 11 kurulu gelecek ilk bilgisayar olan MagicBook V 14,  daha iyi bir Windows 11 deneyimi oluşturmak için hedeflenen özelleştirmelere ve yükseltmelere ek olarak, yazılım ve donanım entegrasyonunda daha gelişmiş özelliklerle, yeni işletim sisteminin potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.

HONOR’un köklü teknoloji ve iş ortaklarından biri olan Microsoft, şirketin tamamen bağımsız hale gelmesinden sonra HONOR ile iş birliği yapan ilk tedarikçi grubu arasında yer aldı. HONOR, Aralık 2020’den bu yana resmi küresel işletim sistemi olarak Windows 10’u kullanıyor. HONOR MagicBook Pro, Windows 10 ile donatıldı ve resmi lansmanından bu yana Tech Radar, Wired ve Expert Review dahil olmak üzere sekiz uluslararası medya başlığı tarafından “IFA 2020’nin En İyisi” olarak kabul edildi. MagicBook Pro ayrıca Çin, Rusya, İngiltere, Fransa, Almanya, İspanya, İtalya ve Malezya dahil 20’den fazla pazarda en çok satan ürün oldu.

MagicBook V 14

 

HONOR ve Microsoft, işyeri iş birliği gibi daha fazla kullanıcı senaryosu ve deneyimi için ekosistem deneyimini geliştirmek üzere Windows ve Android’in entegre edilebileceği gelecekteki fırsatları keşfetmeye devam edecek.

HONOR, Microsoft ile stratejik iş ortaklığını genişleteceğini duyurdu

HONOR’un Shenzhen’deki yeni merkezinde gerçekleşen imza töreninde, HONOR ve Microsoft’un ileri teknoloji yapay zeka ve yeni teknolojik cihazlar geliştirmek, geleceğe dönük stratejiler oluşturmak ve HONOR’un dünya çapındaki “1+8+N” stratejisini desteklemek için çalışacaklarını açıklandı.

Xiaomi fabrika işçileri zafer kazandı: İşe geri dönüyorlar