Magazin dünyasının tanınmış ismi eşiyle birlikte yakalandığı koronavirüs sürecini anlattı

Yayın tarihi: 17 Ağustos 2020 Pazartesi 11:08 am - Güncelleme: 17 Ağustos 2020 Pazartesi 11:09 am

Eşiyle birlikte koronavirüse yakalanan gazeteci Ali Eyüboğlu, yaşadıklarını, “27 Temmuz’dan beri hastanedeyim. Allah düşmanımın başına vermesin, çok sorunlu bir hastalık” sözleriyle anlattı.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu ile eşi koronavirüse yakalandı. 27 Temmuz’dan bu yana hastalıkla boğuştuğunu belirten Eyüboğlu, YouTube’da yayınladığı videoda virüsü nasıl yendiğini anlattı. Birçok magazin programında yorumculuk yapan Eyüboğlu,korunmalarına rağmen hastalığın kendilerine bulaştığını söyledi.

“Allah düşmanımın başına vermesin…”

Magazin yorumları yaptığı ve ünlü isimleri konuk aldığı YouTube kanalında hastalık sürecini anlatan ünlü isim, “27 Temmuz’dan beri hastanedeyim. Allah düşmanımın başına vermesin, çok sorunlu bir hastalık” dedi.

“Sanıyoruz iş yerinde eşime, ondan da bana koronavirüs maalesef geçti” diyen Eyüboğlu, “21 Temmuz’da eşimde rahatsızlıklar başladı. Hastaneye başvurduk. Eşim covid-19 testi yaptırdı, sonuç pozitif çıktı. Bunun üzerine hastanenin acil servisine gittik. Virüs eşimin ciğerlerine bulaşmadığı için evde tedavi yapıldı. İlaçların ardından durumu iyileşeceğine durumu daha da kötüleşmeye başladı. Verilen ilaçlar yan etki yaptı ve virüs eşimin ciğerlerine ulaştı. Durumu ağırlaşınca hastaneye yatırdık. Sonra bizde oğlumla sürüntü testi yaptırdık. Benim de testim pozitif çıktı. 27 Temmuz’da da beni hastaneye yatırdılar ve 5 günlük ilaç tedavime başladılar. Tek başıma bir odadaydım. Bizim evliliğimizin 31. yıl dönümüydü o gün. Biz hesapta Trabzon’a tatile gidecektik” ifadelerini kullandı.