Maganda kurşunuyla vurulan 9 yaşındaki Kerem yaşam savaşını kaybetti!

Yayın tarihi: 19 Haziran 2023 Pazartesi 1:25 pm - Güncelleme: 19 Haziran 2023 Pazartesi 1:25 pm

Trabzon’da parkta oynarken başına maganda kurşunu isabet eden 9 yaşındaki Kerem Can Özdemir, 9 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Küçük çocuğun vurulduktan 2 gün sonra erken doğan ve henüz adı dahi konulmayan kardeşinin aynı hastanede tedavisi sürüyor.

Oturduğu sitenin parkında arkadaşları ile oynayan Kerem Can Özdemir, birden kanlar içerisinde yere yığıldı. Çağrılan sağlık ekiplerince Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi’ne kaldırılan Özdemir’in çekilen tomografisinde başına ‘yorgun mermi’ diye tanımlanan maganda kurşunu isabet ettiği tespit edildi.

Mermi çekirdeği beyninin 6 santimetre derinine saplanan ve risk oluşturduğu için ameliyat edilemeyen küçük çocuk, yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. 9 gündür yaşam savaşı veren Özdemir, bugün doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Acı haberle ailesi hüzne boğulan Özdemir’in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Seçim kutlamalarında maganda kurşunu isabet eden çocuk yaşamını yitirdi

YENİ DOĞAN KARDEŞİ KUVÖZDE

Bu arada olaydan 2 gün sonra erken doğumla aynı hastanede dünyaya gelen Kerem Can Özdemir’in adı konulmayan erkek kardeşinin de kuvözde tedavisi sürüyor.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.