Madde bağımlısı olduğu öne sürülen koca, tartıştığı eşini ruhsatsız tabanca ile vurdu!

Yayın tarihi: 13 Ağustos 2023 Pazar 3:33 pm - Güncelleme: 13 Ağustos 2023 Pazar 3:33 pm

Madde bağımlısı olduğu öne sürülen Yılmaz C., geçim tartışması nedeniyle olduğu öne sürülen tartışmanın ardından eşi Şafak C.’yi ruhsatsız tabanca ile bacağından vurdu. Olay yerinden kaçan Yılmaz C., yakalanarak gözaltına alındı. Çiftin yaşları beş ile 16 arasında değişen beş çocukları bulunuyor.

Ankara Mamak Yeni Bayındır Mahallesi’nde Yılmaz C., iddiaya göre geçim sıkıntısı nedeniyle tartıştığı eşi Şafak C.’yi ruhsatsız tabancası ile vurdu. Şafak C. bacağından yaralanırken, Yılmaz C. olay yerinden kaçtı.

DHA’nın aktardığına göre ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kanser hastası olan ve bacağında platin bulunan yaralı Şafak C., sağlık ekipleri tarafından Etlik Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Şafak C.’nin durumunun iyi olduğu belirtildi.

POLİS YAKALADI

Hurdacılık yapan, madde bağımlısı olduğu öne sürülen Yılmaz C., polis ekiplerince gözaltına alındı. Eşine şiddet uyguladığı da iddia edilen Yılmaz C., polis merkezine götürüldü.

Evde yapılan incelemede, ruhsatsız pompalı tüfek de ele geçirildi. Çiftin 16 yaşında B.C. 14 yaşında, M.C., 11 yaşında C.C., sekiz yaşında R.C. ve beş yaşında K.C. isimlerinde 5 çocuğu olduğu öğrenildi.

Saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Silah kaçakçıları suçüstü yakalandı: 25 ruhsatsız tabanca ele geçirildi