Maçta gözyaşlarına boğulan Halit dedeye forma hediye edildi

Yayın tarihi: 2 Mart 2022 Çarşamba 10:59 pm - Güncelleme: 2 Mart 2022 Çarşamba 10:59 pm

Trabzonspor – Yukatel Kayserispor karşılaşmasında Nwakaeme’nin penaltı golüyle gelen galibiyeti, gözyaşlarıyla kutlayan 77 yaşındaki Halit Aygün’e Nwakaeme ve Denswil’in formalarını hediye ettiği anlara ait görüntüler kulüp sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 27’nci haftasına Yukatel Kayserispor karşısında 2-0 geriye düşen Trabzonspor, Nwakaeme’nin penaltı golüyle karşılaşmayı 3-2 kazandı. Heyecan dolu karşılaşmayı tribünlerde izleyen taraftarlardan Halit Aygün, hakemin bitiş düdüğüyle birlikte sevinç gözyaşı döktü. Taraftarın ağladığı anların görüntüsü tribündeki bir başka taraftar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Galibiyet sevinciyle duygulanan Aygün’ün görüntüleri sosyal medyada ilgi görürken Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Nwakaeme, Halit dedeyi Antalyaspor maçına davet etti.

HALİT DEDE NWAKAEME’DEN ÇAY SÖZÜ ALDI

Trabzonspor sevdalısı Aygün, Antalyaspor maçına gelerek karşılaşmayı tribünlerden izledi. Maç öncesinde Trabzonsporlu Nwakaeme ve Denswil ile görüşen Halit dede ile futbolcuların buluşması yürekleri ısıttı. Nwakaeme’ye ‘seni çok seviyorum’ diyerek sarılan Halit dede, futbolcuyu çay içmeye davet etti. Bordo mavili Nwakaeme de Halit dedeyi çay içmeye geleceği sözünü verdi. Trabzonsporlu Denswil de Halit dedeye hatıra olarak formasını hediye etti. Trabzonspor tarafından Halit Aygün ile futbolcuların buluşmasına ait görüntüler kulüp sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

“EVDE BİLE AĞLADIM”

Gözyaşlarına boğulduğu günü anlatan Halit Aygün, “2-0 mağlubuz. Şampiyonluğa oynayan takım 2-0 olunca insan nasıl olursa ben de o an öyle oldum. Arkadaşlarım bana ‘çıkalım haydi’ dediler, ‘yok, ümit vardır’ dedim. Bekledik. 1 gol olunca ümitlendim, ‘1 gol daha olur mu’ dedim. Beraberliğe razıyım. Bir daha gol oldu. Penaltı olduğunda insanlar birbirine sarıldığında duygulandım. O anda da tanımadığım birisi beni çekti. Eve gittim, evde bile ağladım. Herkesin elinde telefon var. Ben görüntülü kullanmasını bilmiyorum. Bir arkadaş bana ‘Nwakaeme seninle kucaklaşmak istiyor’ dedi” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Türkiye Kupası’ndan elendi