Maç sonrası Torrent’ten açıklama: Futbolun adaleti yok

Yayın tarihi: 23 Ocak 2022 Pazar 10:10 pm - Güncelleme: 23 Ocak 2022 Pazar 10:16 pm

Galatasaray’ın teknik direktörü Domenec Torrent, Trabzonspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Torrent, Trabzonspor maçını normal şartlarda kazanmaları gerektiğini ve futbolun adaletinin olmadığını söyledi.

 

Süper Lig’in 23. haftasında sahasında lider Trabzonspor ‘a son dakikalarda yapılan hatalar sonrasında yediği gollerle 2-1 kaybeden Galatasaray ‘da teknik direktör Domenec Torrent, karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa maçı değerlendirdi. Torrent, takımın oyununu beğendiğini, normal şartlarda bu maçı kazanmaları gerektiğini söyledi.

Asistler Galatasaray’dan goller Trabzon’dan

İşte İspanyol teknik adamın maç sonu açıklamaları:

70. dakikada tempomuzun düştüğünü ve oyundan düştüğümüzü düşünürsek, o civarda bir problem olduğunu söyleyebiliriz ama bugünkü oyunu düşündüğümüz zaman, bu maçı kazanmamız gerekiyordu aslında.

Oynadığımız 3 maçtan en iyisini oynadık. Hem agresiflik hem yoğunluk açısından. Bazen futbol adil değildir. Bu maçı kazanmamız gerekiyordu normal şartlarda.

Dikkat etmemiz lazım. Geçen maçta da hem ilk yarının uzatmalarında hem de maçın sonuna doğru olan uzatmalarda gol yemiştik.

Bundan sonraki maçlarda, tüm tutkumuzla oynayacağız.

Dışarıda olan oyuncularımızın geri gelmesini bekliyoruz. Onlar gelince bazı sıkıntıların çözüleceğini düşünüyoruz. Fiziken, taktiksel olarak eksik oyuncularımız açısından kendimizi yenileyeceğiz. Bu maçı kazanmamız gerekiyordu, yazık olduk. Bu süre zarfında kendimizi geliştireceğiz.