Maç sonrası Güntekin Onay’dan şok iddia! ‘RTÜK kuralları gereği yayınlayamıyoruz, Emre Belözoğlu…’

Yayın tarihi: 4 Kasım 2019 Pazartesi 11:22 am - Güncelleme: 4 Kasım 2019 Pazartesi 11:22 am

Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor’a 1-0 mağlup olarak liderlik fırsatını değerlendiremedi. Karşılaşmada çok konuşulan bir olay yaşandı, Güntekin Onay maç sonu programında duruma açıklık getirdi.

Karşılaşmada çok konuşulan bir olay yaşandı, Güntekin Onay maç sonu programında duruma açıklık getirdi. Maçta hakem Arda Kardeşler’in kararları tartışma konusu olurken sarı lacivertliler üç pozisyonda penaltı bekledi. Fakat bunlarda VAR’dan uyarı gelmeyince oyun devam etti.

Fenerbahçe cephesinde kararlara büyük tepki oluşurken Güntekin Onay, Emre Belözoğlu’nun çok tartışılan pozisyonuyla ilgili açıklama yaptı. Emre Belözoğlu ile Abdennour arasında yaşanan ikili mücadelede Abdennour, sahanın dışında yerde kalmıştı. Bunun ardından Belözoğlu, oyuncunun yanına kadar gidip kendisini ayağa kaldırmak istedi.

Rakibin olumsuz tavrı sonrası sinirlenen Emre Belözoğlu’nun daha sonra ise rakibine küfür ettiği ileri sürüldü. Güntekin Onay, yayıncı kuruluştaki arkadaşlarının kendisini Emre Belözoğlu’nun İngilizce olarak küfür ettiği yönünde uyardığını şu sözlerle ifade etti.

“Emre rakibinin ufak temasında yerde kalmasına tepki gösteriyor ama neticede o sözü de söylememesi lazım.” Arkadaşlarımız, Emre Belözoğlu’nun rakibine o meşhur sözlü ifadesi olduğunu ve RTÜK kuralları gereği sesi kısıp veremediklerini söyledi.

Tecrübeli futbolcu 70 dakika sahada kalırken yerini daha sonra Tolga Ciğerci’ye bıraktı.