Mabel Matiz’den ‘Karakol’ açıklaması: Ağlıyorum ama sevinçten

Yayın tarihi: 2 Temmuz 2022 Cumartesi 1:45 pm - Güncelleme: 2 Temmuz 2022 Cumartesi 5:05 pm

Mabel Matiz, yeni çıkardığı ve klibi sosyal medyada LGBTİ+ karşıtlarının hedefi olan ‘Karakol’ adlı şarkısıyla ilgili açıklama yaptı.

Şarkıcı Mabel Matiz’in ‘Karakol’ şarkısının klibinin yayınlanmasının ardından şarkıcı, sosyal medyada LGBTİ+ karşıtlarının hedefi oldu. Kullandığı motifler ve dramatik kurgusuyla çok beğenilen kliplere sahip şarkıcı, bu sefer klibinde yaptığı “LGBTİ+ vurgusu” sebebiyle sosyal medyada konuşuldu.

Ünlü şarkıcı gelen yorumlara cevap verdi. “Ağlıyorum ama sevinçten” diyen Matiz, Twitter hesabından yaptığı açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Tek tek yetişemediğim mesajlarınıza, yorumlarınıza, Karakol’u böyle güzel içten sarıp kucaklamanıza gönülden teşekkür ederim. Daha çok hikayemiz var anlatılacak. İnsana, hayata dair her şey bugüne dek şarkılarımda müziğimde yer buldu; Bundan sonrada yer bulmaya devam edecek. Aşkın, sevginin ve insanlığın bütün hallerini dile getirmeye, el ele tutuşmaya inatla devam… Her şey geçer, hayat ve şarkılar kalır… Aysel’in yazdığı Sezen’in de söylediği gibi: ‘Gün bizim güneş bizim, göğüsümüzde ateş bizim el ele olduğumuz o gün gülmek bizim… Mabel.”

RTÜK’ten kanallara Mabel Matiz telefonu! “Yayınlamayın”