Lyon, Kerem Aktürkoğlu için kesenin ağzını açtı!

Yayın tarihi: 16 Mart 2022 Çarşamba 12:32 pm - Güncelleme: 16 Mart 2022 Çarşamba 12:32 pm

Beşiktaş derbisinde 2 gol atan Kerem Aktürkoğlu’nu Nef Stadı’nda takip eden Lyon, milli oyuncu için kesenin ağzını açmaya hazır. Fransız ekibinin 23 yaşındaki kanat oyuncusu için 20 milyon Euro ödemeye hazır olduğu iddia edildi.

İki sezon önce 3. Lig takımı 24Erzincanspor’dan bedelsiz olarak Galatasaray ‘a gelen ve bu yıl ilk 11’in değişilmez ismi olan Kerem Aktürkoğlu, her geçen gün yıldızını parlatmaya devam ediyor. Beşiktaş derbisinde duble yaparak takımına 3 puanı getiren, 42 resmi maçta 11 gole ulaşarak Sarı-Kırmızılılar’ın en skorer ismi olan milli yıldız, kendisini Nef Stadı’nda canlı olarak izleyen Lyon’un şef scoutu Bruno Cheyrou’yu mest etti.

Talisca Galatasaray ve Beşiktaş’ı karşı karşıya getirdi

20 MİLYON EURO HAZIR

İsmi birçok Avrupa ekibiyle anılan Kerem için harekete geçen Fransız devinin Sarı Kırmızılı ekibe dev bir teklif yapacağı iddia edildi. Fransız basınından Sport, Olympique Lyon’un direktörü Vincent Ponsot’un yaz transfer döneminde 20 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu aktardı.

LYON  İDDİALARINA CEVAP

Güncel piyasa değeri 11 milyon Euro olan Kerem, Beşiktaş maçının ardından bir gazetecinin “Lyon yetkilileri seni izlemeye geldi, ne söylemek istersin?” sorusuna, “Lyon’un izlemesi güzel bir şey ama benim işim sahada. Galatasaray’a faydalı olmak ve iyi oynamak istiyorum. Bunlar güzel şeyler, tabii ki konuşulacak ama ben futboluma odaklanıyorum.” şeklinde yanıt verdi.