Lütfü Savaş’tan Gökhan Zan’ın iddialarına yanıt!

Yayın tarihi: 19 Mart 2024 Salı 12:37 pm - Güncelleme: 19 Mart 2024 Salı 12:42 pm

CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve mevcut başkan Lütfü Savaş TİP’in adaylığını geri çektiği Gökhan Zan‘ın iddialarına yanıt verdi. Zan’ın  “Çekilmezsem bana ve aileme zarar verecekler” iddiasını yanıtlayan Savaş, “İlgim yok” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş, Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) adaylığını geri çektiği Gökhan Zan’ın iddialarına yanıt verdi. Gökhan Zan, suç duyurusunda bulunduğu gün yaptığı açıklamada, “Lütfü Savaş adına geldiklerini, çekilmezsem bana ve aileme zarar vereceklerini, sahte kayıtlarla itibar suikastı yapacaklarını söylediler” iddiasında bulundu.

Savaş HaberTürk yazarı Nagehan Alçı’ya verdiği röportajda, “Benim bu iddialarla hiç ilgim yok. Sahadayız, çalışıyoruz, seçimi alıyoruz” ifadelerini kullandı. Savaş, Gökhan Zan ile herhangi bir görüşme gerçekleştirmediğini de söyledi.

Erkan Baş’tan ‘Gökhan Zan’ açıklaması: Kumpas diyorsa ispat edecek

Gökhan Zan’ın köşeye sıkıştığını söyleyen Savaş, Samandağ’da CHP adayının TİP lehine çekileceği iddiasına “Külliyen yalan, sahada çalışmaya devam ediyoruz, herhangi bir çekilme söz konusu değil”  ifadelerini kullandı.

AKP’LİLER SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Öte yandan Gökhan Zan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında ve Turgay K. isimli bir şahıs ile Gökhan Zan arasında geçen telefon görüşmesinde ismi geçen  Cumhur İttifakı Hatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk ile AKP Hatay Milletvekili Adem Yeşildal’ın da kayıtlar hakkında suç duyurusunda bulunacağı belirtildi.

Kaynak: HaberTürk