Lüks ciple ölüme neden olan çocuk ve oğlunu Mısır’a kaçıran yazar Eylem Tok için kırmızı bülten talebi

Yayın tarihi: 7 Mart 2024 Perşembe 2:16 pm - Güncelleme: 7 Mart 2024 Perşembe 2:24 pm

İstanbul’da lüks ciple, 1 kişinin ölümüne 4  kişinin yaralanmasına neden olan 16 yaşındaki Timur Cihantimur ve annesi yazar Eylem Tok için kırmızı bülten talebi hazırlanarak Adalet Bakanlığı’na gönderildi.

Türkiye Eyüpsultan’da lüks ciple bir kişinin ölümüne, 4 kişinin yaralanmasına neden olan 16 yaşındaki Timur Cihantimur ve oğlunu Mısır‘a kaçıran annesi yazar Eylem Tok’u konuşuyor.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bugün anne ve oğlu için kırmızı bülten çıkarılması talebi hazırlayarak Adalet Bakanlığına gönderdi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde, arkadaşları ile ATV ile gittiği esnada arızalanması sonrası yol kenarında bekleyen Oğuz Murat Arıcı’ya lüks bir araç çarpmıştı. Arıcıya çarpan aracın sürücüsünün 16 yaşındaki Timur Cihantimur olduğu öğrenilmişti. Çarpmanın etkisiyle Oğuz Murat Arıcı hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralanmıştı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 2 Mart 2024 tarihinde saat 03.50 sıralarında İstanbul Havalimanından Mısır ülkesine çıkış yaptıkları tespit edilen anne Eylem Tok hakkında “Suçluyu kayırma” suçundan ve oğlu Timur Cihantimur hakkında “Bir kişinin ölümü ile birlikte birden fazla kişinin yaralanmasına sebebiyet vermek” suçundan aynı gün 2 Mart 2024 tarihinde yakalama kararı çıkarmıştı.

(DHA)

Katil oğlunu yurtdışına kaçıran Eylem Tok dönüş için şart koştu: Ülke bana desin ki…

Ölüme neden olan oğlunu kaçıran Eylem Tok’a ne ceza verilecek? Rezan Epözdemir Cem Garipoğlu davasını hatırlattı

Kaynak: DHA