Lüks araçlarıyla iki kişiye çarpıp kaçtılar

Yayın tarihi: 18 Mart 2021 Perşembe 12:21 pm - Güncelleme: 18 Mart 2021 Perşembe 4:57 pm

Güngören’de geçtiğimiz pazar günü lüks bir otomobil, iki yayaya çarptı. Otomobil içindeki iki kişi olay yerinden kaçarken, yayalar ağır şekilde yaralandı.

Güngören Güneştepe Mahallesi’nde iddiaya göre lüks bir otomobil kiralayan iki kişi, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı pazar günü kırmızı ışıkta durmayıp yola devam etti. Yan yoldan önüne çıkan otomobile çarpmamak için manevra yapan lüks otomobildeki sürücü o sırada alışveriş için dışarı çıkan ve yol kenarında yürüyen 23 yaşındaki Abdurrahman Kermatli ve Mahmoud Jonadı’ya çarparak fırlattı.

Feci kazada otomobilin çarptığı Abdurrahman Kermatli savrulurken, Mahmoud Jonadı otomobil ile duvar arasına sıkıştı. Kazanın hemen ardından çevrede bulunanlar sıkışan kişiyi kurtarmaya çalışırken lüks otomobilden inen iki kişi de kalabalık arasından kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

“ADAMLAR KAÇTI GİTTİ”

Kazanın meydana geldiği günden bu yana arkadaşlarının evinde yatarak iyileşmeye çalışan Abdurrahman Kermatli, “Biz yemek almaya yürüyorduk. Araba hızla gelip bize vurdu. Biz yere düştük adamlar kaçtı gitti, bize yardım etmediler. Şu an çalışamıyorum” dedi. Kaza sonrası otomobille duvar arasında kalan Mahmoud Jonadı ise, “Durumum iyi değil, her tarafım ağrıyor, lavaboya yürüyemiyorum. İki dişim kırılmış. Bizim ailemiz Suriye’de, çalışıp onlara para gönderiyoruz. Biz şimdi en az bir ay oturacağız.” dedi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Feci kaza anı caddede bulunan bir işyerinin kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde hızla ilerleyen otomobilin önüne çıkan başka bir otomobile çarpmamak için manevra yapması ve iki kişiye çarptığı anlar yer aldı. Kazada duvar ile otomobil arasına sıkışan Suriye uyruklu vatandaşın bir süredir yataktan kalkamadığı ve çalışamadığı öğrenildi.

Olay sonrası kaçan iki kişiyi arama çalışması ise devam ediyor.