Luis Suarez’den Galatasaray – Barcelona maçı sonrası tepki çeken açıklama

Yayın tarihi: 11 Mart 2022 Cuma 12:36 pm - Güncelleme: 11 Mart 2022 Cuma 12:37 pm

Avrupa Ligi’nde Barcelona ile 0-0 berabere kalan Galatasaray, kendi evinde oynayacağı rövanş maçı öncesinde avantajlı bir skor elde etti. Maç sonrası açıklama yapan Luis Suarez’in Galatasaray için söylediği sözler tepki çekti.

Maçla ilgili görüşleri sorulan Atletico Madrid’in yıldız forveti Luis Suarez, eski takımı Barcelona’nın oynadığı futbolu eleştirdi. İspanyol basınına değerlendirmeler yapan Uruguaylı forvet, Barcelona’nın oynadığı futbolun kendisin hayal kırıklığı yarattığını söyledi. Yıldız golcünün Galatasaray için ‘zayıf rakip’ tanımı yapması ise, sosyal medyada Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekti.

Luis Suarez’in AS’a yaptığı maç değerlendirmesi:

“Galatasaray gibi zayıf bir rakibe karşı da olsa, Avrupa’daki maçları kazanmak isteyerek oynamak gerekiyor ve bu maçlarda ortaya koyulması gereken minimum şeyleri yapamadılar. Saldırgan olmak, daha çok koşmak, hedefi yumuşaklıkla değil de daha çok istekle aramak. Sadece birkaç kez yanıp söndüler. Maç boyunca Xavi’nin takımının ne oynadığını anlamadım. Barça beni hayal kırıklığına uğrattı.”

Barcelona’dan maç sonu geceye damga vuran paylaşım!