Lugano yardımcı antrenörü: Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük takımı

Yayın tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 11:03 am - Güncelleme: 23 Temmuz 2024 Salı 11:03 am

Lugano Yardımcı Antrenörü Selcuk Sasivari, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu öncesi açıklama yaptı. Sasivari, “Mourinho, dünyadaki en iyi teknik direktörlerden birisi. Fenerbahçe de Türkiye’nin en büyük takımı” dedi.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunun ilk maçına bugün çıkacak. Sarı lacivertli ekip, İsviçre ekibi Lugano ile deplasmanda mücadele edecek. 21.30’da başlayacak olan karşılaşma, D-Smart’ta canlı yayınlanacak.

İsviçre temsilcisinin yardımcı antrenörü Selcuk Sasivari, Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu. Sasivari, “Böyle önemli bir maçta Fenerbahçe’ye karşı oynayacağımı duyduğumuzda çok sevindik. Zor bir maç olacağını da biliyoruz. İyi hazırlandık. Umarım bizim için iyi bir maç olur” dedi.

“FENERBAHÇE TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK TAKIMI”

Sarı-lacivertli ekibin hazırlık döneminde oynadığı karşılaşmaları analiz ettiklerini aktaran 34 yaşındaki antrenör, “Maçları analiz ettik. Son Strasbourg ve Hull City maçlarını da izledik. Mourinho, dünyadaki en iyi teknik direktörlerden birisi. Fenerbahçe de Türkiye’nin en büyük takımı. Zor maç olacağını biliyoruz. Tadic, Dzeko, Szymanski, Osayi-Samuel ve Djiku gibi önemli oyuncuları var. Kendi futbolumuzu oynamak bizim için en önemlisi. Defansta iyi durmalıyız” şeklinde konuştu.

“TÜRK MİLLİ TAKIMI İLERİKİ SENELERDE DAHA DA POZİTİF GİDECEK”

A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 performansını ve milli takımın bundan sonraki süreciyle ilgili düşüncelerini aktaran Sasivari, “Son turnuvada gayet iyi oynadılar. İlk maçta çok iyi bir oyun ortaya koydular. Avusturya’ya karşı iyi mücadele ettiler. Takım maçtan maça daha da iyi oturdu. Genç futbolcularımız var. Çok sevindik biz de. İleriki senelerde daha da pozitif gideceğini umuyorum” açıklamasında bulundu.

“İLERİDE TÜRKİYE LİGİ’NDE BİR TAKIM ÇALIŞTIRMAK İSTİYORUM”

Kariyer hedefleriyle ilgili de konuşan Sasivari, şu anda yardımcı antrenörlüğün kendisini geliştirmek adına doğru bir adım olduğunu vurgulayarak, “Çalıştırmak istediğim bir takım var. Hedefim de var. Türkiye Ligi’nde de bir takım çalıştırmak istiyorum” dedi.

En-Nesyri adım adım Fenerbahçe’ye!

Lugano Yardımcı Antrenörü Selcuk Sasivari, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu öncesi açıklama yaptı. Sasivari, "Mourinho, dünyadaki en iyi teknik direktörlerden birisi. Fenerbahçe de Türkiye'nin en büyük takımı" dedi.

Kaynak: DHA