“Love Over Entropy” ziyaretçilerini bekliyor

Yayın tarihi: 22 Mart 2021 Pazartesi 2:17 pm - Güncelleme: 22 Mart 2021 Pazartesi 2:17 pm

Anna Laudel İstanbul Sanat Galerisi’nin ev sahipliğini yaptığı “Love Over Entropy” isimli karma sergi, 11 Mart – 29 Nisan 2021 arasında ziyarete açık olacak.

Küratörlüğünü Ayça Okay’ın ve koordinatörlüğünü Lal Batman’ın üstlendiği karma sergide 19 sanatçının eserleri bulunuyor. Sergide farklı teknik ve materyallerle üretim yapan Ahmet Sel, Aybala Yalçın, Bahadır Çolak dahil olmak üzere 19 sanatçının yakın dönem eserleri yer alıyor.

29 NİSAN’A KADAR AÇIK

Günümüzde, hayatımıza farklı yollardan giren ve yeni düzenimizi oluşturan faktörler ile olan ilişkimiz, bizleri gün geçtikçe “akıllı hayat” sahibi bireyler haline getiriyor. Akıllı iletişim araçları, evler ve hatta şehirlerin beraberinde, ilişkilerimizin iklimi de değişiyor ve aklı merkeze aldığımız, ona hayranlık duyduğumuz bir modeli ortaya çıkarıyor. 21. yüzyılın öne çıkan kavramlarından olan “sapyoseksüellik” tam bu noktada serginin merkezine yerleşiyor. Fotoğraf, enstalasyon, video, plastik sanatlar, heykel ve neon işleri dahil olmak üzere farklı tekniklerde üretilmiş, disiplinlerarası bir seçkinin yer aldığı “Love Over Entropy” sergisi 29 Nisan 2021 tarihine kadar Anna Laudel İstanbul’da görülebilir.