Loris Karius: Türkiye’deki stat ışıkları görmemi engelliyor

Yayın tarihi: 5 Mart 2020 Perşembe 4:45 pm - Güncelleme: 5 Mart 2020 Perşembe 4:52 pm

Belçika’da Anderlecht taraftarları Loris Karius iddaları için kampanya başlattı. Alman kalecinin gözündeki problemin ise hala devam ettiği belirtildi.

Anderlecht’in Premier Lig takımlarından birisine gitmesi durumunda kalecisi Hendrik Van Crombrugge’in yerine Loris Karius’u almak istediği iddiası Belçika’da gündem oldu. Belçika’nın en büyük taraftar grubuna sahip Anderlecht’te taraftarlar Alman kalecinin alınmaması için adeta sosyal medyada seferber oldular. Karius’un transfer edilmemesi için kampanya başlattılar.

Yapılan bir ankette Anderlecht taraftarının yüzde 31’i Karius’a evet derken, yüzde 61’i ise reddetti.

Emre Belözoğlu ilk idmanına çıktı…

Loris Karius’un gözündeki sorun devam mı ediyor?

Yediği hatalı goller yüzünden sürekli eleştirilen Loris Karius’tan enteresan bir savunma geldi. Alanyaspor maçında yediği gol yüzünden eleştirilen ama Sergen Yalçın’ın savunduğu Alman kaleci, Türkiye’deki statların ışık sisteminin tam anlamıyla görmesine engel olduğunu iddia etti. Stat ışıklarının direkt gözlerine geldiğini bunun da konsantrasyonunu engellediğini anlattı.

Fotospor’un haberine göre, Bu da akıllara Liverpool’un, Şampiyonlar Ligi maçında yediği golle ilgili o dönemde Alman doktorların yaptığı açıklamaları getirdi. Alman doktorlar Karius’un o maçta aldığı darbenin gözlerine zarar verdiğini ve o sorunun giderilemediğini iddia etmişti.

 

Milli takım’da bir sakatlık daha! Sezonu kapattı